Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 10-04-2023 17:41:00 |
Składania : | 24-04-2023 10:00:00 |
Otwarcia : | 24-04-2023 11:00:00 |
Tryb: | PL - Tryb Podstawowy (art. 275) |
Rodzaj: | Dostawy |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:
- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,
- podpisem zaufanym,
- lub elektronicznym podpisem osobistym.
W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań Zamawiającemu,
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,
Przesłania odwołania/inne.
Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.
Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
2023-06-08 18:56 | Anna Małecka | Ogłoszenie o wyniku postępowania |
2023-05-04 11:26 | Anna Małecka |
INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZYCH OFERT w części 1,2,3,4,5,6,8,9 i 10 zamówienia i UNIEWAŻNIENIU POSTĘPOWANIA w części 7 |
2023-04-24 20:19 | Joanna Krysztofek-Koprak | Informacja z otwarcia ofert |
2023-04-24 10:48 | Anna Małecka |
Informacja
o
kwocie
Część 1 - NABIAŁ I PRODUKTY MLECZARSKIE w wysokości : Cena brutto : 28 000 zł Część 2 -PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE opakowania cateringowe w wysokości : Cena brutto : 18 000 zł Część 3 -PRODUKTY OGÓLNOSPOŻYWCZE pozostałe w wysokości : Cena brutto : 15 000 zł Część 4 -DRÓB w wysokości : Cena brutto : 10 000 zł Część 5 -MIĘSO WIEPRZOWE w wysokości : Cena brutto : 12 000 zł Część 6 -WĘDLINY RÓŻNE w wysokości : Cena brutto : 12 000 zł Część 7 -PIECZYWO w wysokości : Cena brutto : 28 000 zł Część 8 -WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE w wysokości : Cena brutto : 30 000 zł Część 9 -RYBY I MROŻONKI w wysokości : Cena brutto : 18 000 zł Część 10 -JAJA w wysokości : Cena brutto : 6 000 zł |
Komunikaty