Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 06-12-2023 12:13:00 |
Składania : | 14-12-2023 08:00:00 |
Otwarcia : | 14-12-2023 08:15:00 |
Tryb: | PL - Tryb Podstawowy (art. 275) |
Rodzaj: | Dostawy |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem.
Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców.
Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:
- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,
- podpisem zaufanym,
- lub elektronicznym podpisem osobistym.
W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do:
Zadawania pytań Zamawiającemu,
Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,
Przesłania odwołania/inne.
Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.
Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
tel. 22 101 02 02
e-mail: cwk@platformazakupowa.pl
2023-12-15 13:51 | Zbigniew Chudko | UNIEWAŻNIENIE POSTĘPOWANIA W ZAKRESIE CZĘŚCI 3 |
2023-12-15 13:43 | Zbigniew Chudko |
ZAWIADOMIENIE
O
WYBORZE
NAJKORZYSTNIEJSZEJ
OFERTY W ZAKRESIE CZ.2 RYBY - ŚWIEŻE, WĘDZONE I MROŻONE |
2023-12-15 09:45 | Zbigniew Chudko | Informacja z otwarcia ofert |
2023-12-15 08:43 | Zbigniew Chudko | INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY W ZAKRESIE CZ.1 PIECZYWO, ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE |
2023-12-14 09:52 | Zbigniew Chudko | Komunikat został wycofany przez Zamawiającego. |
2023-12-06 12:18 | Zbigniew Chudko |
Działając
na
podstawie
art.
222
ust.4
ustawy
Pzp,
Zamawiający
informuje,
że
na
realizację
zamówienia
zamierza
przeznaczyć
kwotę
52.091,40
zł
brutto
zł
brutto,
w
tym:
Część Nr 1: PIECZYWO, świeże wyroby piekarnicze i ciastkarskie 19.715,70 zł brutto Część Nr 2: RYBY - świeże, wędzone i mrożone 15.743,00 zł brutto Część Nr 3: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE DODATKOWE 16.632,70 zł brutto |
Komunikaty