Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: 19/SŻ/23 Dostawy konserw mięsnych

Agnieszka Mazurek
Akademia Policji w Szczytnie Oddział: Zespół ds. Zamówień Publicznych
Termin:
Zamieszczenia : 29-06-2023 12:15:00
Składania : 07-07-2023 11:00:00
Otwarcia : 07-07-2023 11:15:00
Tryb: PL - Tryb Podstawowy (art. 275)
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

w załącznikach do postępowania zamieszczono dokumentację związaną z postępowaniem. 

Pod linkiem dostępna jest Instrukcja składania ofert/wniosków dla Wykonawców. 

 

Pliki dołączane w formularzu należy opatrzyć:

- kwalifikowanym podpisem elektronicznym,

- podpisem zaufanym,

- lub elektronicznym podpisem osobistym

 

W związku z powyższym Formularz znajdujący się na niniejszej stronie służy złożeniu oferty wraz z załącznikami, natomiast przycisk “Wyślij wiadomość do zamawiającego” służy do: 

  • Zadawania pytań Zamawiającemu,

  • Odpowiedzi na wezwanie do uzupełnienia oferty lub złożenia wyjaśnień,

  • Przesłania odwołania/inne. 

 

Zgodnie z art. 61. ust. 1. oraz art. 63 ust. 2 ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 11 września 2019 r. komunikacja w niniejszym postępowaniu odbywa się wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej.

 

Jeżeli będą Państwo mieli pytania techniczne związane z procesem złożenia oferty na platformie zakupowej, prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl 


Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
02_SWZ_19_SŻ_23.doc doc 218 2023-06-29 12:15:00 Postępowanie
03_zal_nr_1_do_SWZ_19_SŻ_23_formularz_ofertowy.doc doc 81 2023-06-29 12:15:00 Postępowanie
04_zal_nr_2_do_SWZ_19_SŻ_23_formularz_cenowy.doc doc 86 2023-06-29 12:15:00 Postępowanie
05_zal_nr_3_do_SWZ_19_SŻ_23_oświadczenie_dotyczące_przesłanek_wykluczenia.doc doc 38.5 2023-06-29 12:15:00 Postępowanie
06_zal_nr_4_do_SWZ_19_SŻ_23_projektowane_postanowienia_umowy.doc doc 90.5 2023-06-29 12:15:00 Postępowanie
01_Ogłoszenie_o_zamówieniu_19_SŻ_23.pdf pdf 129.63 2023-06-29 12:15:00 Postępowanie
pytania, wyjaśnienia do SWZ 19.SŻ.23.docx docx 81 2023-07-04 13:28:57 Publiczna wiadomość
10_informacja_z_otwarcia_ofert_19_SŻ_23.doc doc 97 2023-07-07 12:39:24 Publiczna wiadomość
08 informacja_o_wyborze_oferty_najkorzystniejszej_19_SŻ_23..docx docx 55.14 2023-08-02 09:56:59 Publiczna wiadomość
Ogłoszenie o wyniku postępowania 19.SŻ.23.pdf pdf 62.7 2023-08-18 11:20:01 Publiczna wiadomość

Komunikaty

2023-08-18 11:20 Agnieszka Mazurek Ogłoszenie o wyniku postępowania

Ogłoszenie o wyniku [...].pdf

2023-08-02 09:56 Hubert Żuliński informacja o wyborze oferty najkorzystniejszej.

08 informacja_o_wybo [...].docx

2023-07-07 12:39 Hubert Żuliński informacja z otwarcia ofert

10_informacja_z_otwa [...].doc

2023-07-07 11:00 Komunikat Zamawiającego Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia kwotę 248 000,00 zł brutto.
2023-07-04 13:28 Hubert Żuliński pytanie, wyjaśnienie do SWZ 19.SŻ.23

pytania, wyjaśnienia [...].docx

Formularz

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Dokumenty jawne np. Oferta/wniosek wykonawcy - W tym miejscu załącz dokumenty wymagane przez Zamawiającego opatrzone podpisem elektronicznym. Wymogi dotyczące podpisu elektronicznego zostały szczegółowo wyjaśnione pod linkiem: bit.ly/podpis_elektroniczny (Zamawiający wymaga załączenia pliku) (0)
2 Dokumenty niejawne np. Tajemnica przedsiębiorstwa - W tym miejscu załącz opatrzone podpisem elektronicznym dokumenty stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz. U. z 2019 r. poz. 1010 i 1649). Zgodnie z art. 18 ust. 3 ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo Zamówień Publicznych tajemnicą przedsiębiorstwa nie mogą być informacje, o których mowa w art. 222 ust.5 ustawy Pzp. (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 320