Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:
kliknij podaj dane opłać online
Sprawdź, jak to zrobić - Film
Zamieszczenia : | 25-02-2019 12:07:00 |
Składania : | 13-03-2019 10:00:00 |
Otwarcia : | 13-03-2019 10:30:00 |
Tryb: | |
Rodzaj: | - |
Szanowni Państwo,
w załącznikach do postępowania zamieszczono Ogłoszenie, Ogłoszenie o zamówieniu - Instrukcja dla Wykonawców oraz pozostałą dokumentację związaną z przedmiotem zamówienia.
Pod linkiem do pobrania Instrukcja składania oferty dla Wykonawcy.
W związku z obowiązującą od 18.10.2018 Dyrektywą Parlamentu Europejskiego i Rady 2014/24/UE z dnia 26 lutego 2014 r. w sprawie zamówień publicznych informujemy, że w niniejszym ogłoszeniu o zamówieniu przekazywanie ofert oraz komunikacja odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną.
Przycisk “Wyślij wiadomość” dostępny w prawym, dolnym rogu w formularzu składania oferty służy do:
Jeżeli będą Państwo mieli pytania związane z procesem złożenia oferty prosimy o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformazakupowa.pl:
Przypominamy, że oferta składana elektronicznie musi zostać podpisana elektronicznym kwalifikowanym podpisem. W procesie składania oferty na platformie taki podpis składają Państwo zgodnie z instrukcją dostępną pod linkiem.
2019-04-02 13:09 | Departament Zamówień Publicznych i Administracji | zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty dot. postępowania na Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów: barman i barista, dekorowanie potraw z elementami carvingu – rzeźbienia w warzywach i owocach, dekorowanie artystyczne i okolicznościowe w piekarnictwie, kelner, Analizy i Statystyki gastronomii, kuchnia molekularna dla uczniów – uczestników projektu „Programy motywacyjne dla uczniów pomorskich szkół zawodowych” |
2019-04-02 13:09 | Departament Zamówień Publicznych i Administracji | zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty dot. postępowania na Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów: barman i barista, dekorowanie potraw z elementami carvingu – rzeźbienia w warzywach i owocach, dekorowanie artystyczne i okolicznościowe w piekarnictwie, kelner, Analizy i Statystyki gastronomii, kuchnia molekularna dla uczniów – uczestników projektu „Programy motywacyjne dla uczniów pomorskich szkół zawodowych” |
2019-04-02 13:08 | Departament Zamówień Publicznych i Administracji | zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty dot. postępowania na Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów: barman i barista, dekorowanie potraw z elementami carvingu – rzeźbienia w warzywach i owocach, dekorowanie artystyczne i okolicznościowe w piekarnictwie, kelner, Analizy i Statystyki gastronomii, kuchnia molekularna dla uczniów – uczestników projektu „Programy motywacyjne dla uczniów pomorskich szkół zawodowych” |
2019-04-02 13:07 | Departament Zamówień Publicznych i Administracji | zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty dot. postępowania na Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów: barman i barista, dekorowanie potraw z elementami carvingu – rzeźbienia w warzywach i owocach, dekorowanie artystyczne i okolicznościowe w piekarnictwie, kelner, Analizy i Statystyki gastronomii, kuchnia molekularna dla uczniów – uczestników projektu „Programy motywacyjne dla uczniów pomorskich szkół zawodowych” |
2019-03-14 07:37 | Departament Zamówień Publicznych i Administracji | wzór oświadczenia dot. przynależności do grupy kapitałowej |
2019-03-13 14:53 | Departament Zamówień Publicznych i Administracji | Informacja z otwarcia ofert dot. postępowania DAZ-ZP.272.4.2019 na „Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów: barman i barista, dekorowanie potraw z elementami carvingu – rzeźbienia w warzywach i owocach, dekorowanie artystyczne i okolicznościowe w piekarnictwie, kelner, Analizy i Statystyki gastronomii, kuchnia molekularna dla uczniów – uczestników projektu „Programy motywacyjne dla uczniów pomorskich szkół zawodowych” |
2019-03-04 11:02 | Departament Zamówień Publicznych i Administracji |
Odpowiedzi
na
pytania
dot.
zamówienia
publicznego
DAZ-ZP.272.4.2019
na
Zorganizowanie
i
przeprowadzenie
kursów:
barman
i
barista,
dekorowanie
potraw
z
elementami
carvingu
–
rzeźbienia
w
warzywach
i
owocach,
dekorowanie
artystyczne
i
okolicznościowe
w
piekarnictwie,
kelner,
Analizy i Statystyki
gastronomii,
kuchnia
molekularna
dla
uczniów
–
uczestników
projektu
„Programy
motywacyjne
dla
uczniów
pomorskich
szkół
zawodowych” |
Komunikaty