ࡱ> d  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~Root Entry F@>2 13 WorkbookH9Ole SummaryInformation(  Oh+'0t08 T `lPaulina Dominiak@i$ @V03  ՜.+,0HP X`hp x  Arkusz2!Arkusz2!Excel_BuiltIn_Print_Area Arkusze ZO\pPaulina Dominiak Ba==p--8@"1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1.Times New Roman1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1 Calibri1Calibri1Calibri1 Calibri1Arial1Arial1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1 Calibri1>Calibri1?Calibri1Calibri14Calibri1 Calibri1,6Calibri16Calibri16Calibri1<Calibri14Calibri1Calibri1Calibri1 Calibri1*h6 Calibri Light1Calibri7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-,)'_-* #,##0_-;\-* #,##0_-;_-* "-"_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-4+/_-* #,##0.00_-;\-* #,##0.00_-;_-* "-"??_-;_-@_- #,##0\ _z_Bu8_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "- "_z_B_-;_-@_- #,##0.0 #,##0.0\ _z_B                                                                       + )  `  ff  P  P    !    "    # a> $ % &     , * '    Q  Q  8  <  8  x  |  x  |  x  H  <  x  <  |  8  | 8  x 8"  8 x  < 8  H | x 8  Qx  Qx QxQxQx"Qx" x  < 8 8 8" 8" x x 8  8 x  x QxQxQx Qx  Qx  x  <  |  8" 8 Qx"8"  8 Qx, Qx"Qx" 8  8" 8  Qx 8  8  x 1Q| ||Y}A} B_-;ef0\ _}A} B_-;ef0\ _}A} B_-;ef0\ _}A} B_-;ef0\ _}A} B_-;ef0\ _}A} B_-;ef 0\ _}A} B_-;L0\ _}A} B_-;L0\ _}A} B_-;L0\ _}A} B_-;L0\ _}A} B_-;L0\ _}A} B_-;L 0\ _}A} B_-;230\ _}A} B_-;230\ _}A} B_-;230\ _}A} B_-;230\ _}A}  B_-;230\ _}A}! B_-;23 0\ _}A}" B_-;0\ _}A}# B_-;0\ _}A}$ B_-;0\ _}A}% B_-;0\ _}A}& B_-;0\ _}A}' B_-; 0\ _}}( ??vB_-;̙0\ __-* _B_- "_-; }}) ???B_-;0\ _???_-* ???_B_- ???"_-; ???}A}* aB_-;0\ _}A}- }B_-;0\ _}}. B_-;0\ _???_-* ???_B_- ???"_-; ???}A}/ B_-;0\ _}A}0 B_-;?0\ _}A}1 B_-;230\ _}-}2 B_-;}A}3 WB_-;0\ _}}6 }B_-;0\ __-* _B_- "_-; }U}8 B_-;0\ __-* }-}9 B_-;}-}: B_-;}-}; B_-;}x}<B_-;0\_- _B "_}A}? B_-;0\}(}_LB_-;}(}`LB_-;}(}aLB_-;}(}bLB_-;}(}cefB_-;}(}oLB_-;}(}pLB_-;}(}qLB_-;}(}yLB_-;}(}|LB_-;}(}}LB_-;}(}~LB_-;}(}LB_-;!20%  akcent 1O20%  akcent 1 ef %!20%  akcent 2O"20%  akcent 2 ef %!20%  akcent 3O&20%  akcent 3 ef %!20%  akcent 4O*20%  akcent 4 ef %!20%  akcent 5O.20%  akcent 5 ef %!20%  akcent 6O220%  akcent 6  ef %!40%  akcent 1O40%  akcent 1 L %!40%  akcent 2O#40%  akcent 2 L˭ %!40%  akcent 3O'40%  akcent 3 L %!40%  akcent 4O+40%  akcent 4 L %!40%  akcent 5O/40%  akcent 5 L %!40%  akcent 6O340%  akcent 6  L %!60%  akcent 1O 60%  akcent 1 23 %!60%  akcent 2O$60%  akcent 2 23 %!60%  akcent 3O(60%  akcent 3 23 %!60%  akcent 4O,60%  akcent 4 23f %! 60%  akcent 5O060%  akcent 5 23 %!!60%  akcent 6O460%  akcent 6  23Ў % "Akcent 1CAkcent 1 Dr % #Akcent 2C!Akcent 2 }1 % $Akcent 3C%Akcent 3  % %Akcent 4C)Akcent 4  % &Akcent 5C-Akcent 5 [ % 'Akcent 6C1Akcent 6  pG %!(Dane wej[cioweDane wej[ciowe ̙ ??v% !)Dane wyj[cioweDane wyj[ciowe  ???%????????? ??? *Dobry=Dobry  a%+* Dziesitny,2Dziesitny [0]'-Komrka poBczonaWKomrka poBczona }%.Komrka zaznaczonaKomrka zaznaczona  %????????? ???/ NagBwek 1I NagBwek 1 DTj%Dr0 NagBwek 2I NagBwek 2 DTj%?1 NagBwek 3I NagBwek 3 DTj%232 NagBwek 4; NagBwek 4 DTj%3 NeutralnyE Neutralny  W%&Normalny4 Normalny 25Normalny_Arkusz26 Obliczenia Obliczenia  }% 7* Procentowy 8SumaKSuma %DrDr'9Tekst obja[nieniaI5Tekst obja[nienia %':Tekst ostrze|eniaI Tekst ostrze|enia %;TytuB1TytuB DTj% <Uwagad Uwaga  =&Walutowy>. Walutowy [0] ?ZBy9ZBy  %XTableStyleMedium2PivotStyleLight16`ΤArkusz2002 Excel_BuiltIn_Print_Area;7 5 <FORMULARZ ASORTYMENTOWO - CENOWY NA DOSTAWY PRODUKTW SPO{YWCZYCH DLA "PODDBICKIEGO CENTRUM ZDROWIA" SP. Z O.O. W PODDBICACH#PAKIET NR 1. CPV - 15.80.00.00-6Lp.Przedmiot zamwienia6Parametr niezbdny do okre[lenia przedmiotu zamwieniaJednostka miaryIlo[ Cena jednostkowa netto w zBWarto[ netto w zBWarto[ brutto w zB Producent1.1kgkg2. Sl jodowana3.Mka pszenna typ 4501kg 4.Mka pszenna typ 4805.Przyprawa warzywna200gszt.6.Przyprawa do drobiu 7.Przyprawa do gulaszu8.Przyprawa w pBynie1L9.Papryka mielona sBodka10. Pieprz biaBymielony11. Majeranek12. Li[ laurowy13.Ziele angielskie14.Pieprz mielonyczarny15.Pieprz ziarnisty20g16.Olej rzepakowyopak.17.Herbata li[ciasta100g18.Herbata czarna, expresowa 19.Kakao(150g zawarto[ tBuszczu kakaowego 10-12%20.Ry| sypki biaBy21. Kasza manna22.Kasza jczmienna gruba23.Kasza gryczana palona24.Kwasek cytrynowy25.Zacierka makaronowa'o nieregularnym ksztaBcie, typu Rdzin 26.+Makaron - [widerek, nitka, kolanko, wst|ka-27.Aronia - koncentrat w proszku28.$Majonez (zawarto[ tBuszczu min.68%)700gszt,29. Musztarda210g30.Ketchup500g31.Chrzan190g32.Groszek konserwowy400g33.Kukurydza konserwowa34.Szczaw konserwowy0,9 L35. Syrop owocowy0,5 l36.Barszcz biaBy w pBynie0,5 L37.D|em25g38.D|em brzoskwiniowy39.Mid naturalny40.Kisiel truskawkowy40g 41.Galaretka truskawkowa90g42.BudyD ( l mleka)40g43.Suchary bez cukru225 g44.Pasztet drobiowy130g45.46.47.SBonecznik Buskany48.!TuDczyk w sosie wBasnym - kawaBki170g49."Koncentrat pomidorowy typu Dawtona 1000g, 30%50.Pomidory krojone bez skrki51.Koncentrat barszczu czerwonego+zagszczony sok z burakw min. 59,3% 300ml 52.PBatki owsiane op. max. 500g53.PBatki kukurydzianeop. max. 1000g54. Kawa zbo|owa1000g55.Przyprawa do ryb56.Fasola czerwona57.Brzoskwinie w syropie820g58.Ananasy w syropie565g59.Oliwa z oliwek60.Bazylia10g61.Tymianek62.Rozmaryn63.Sok pomidorowy 0,33L Bagodny64.ZioBa prowansalskiekg.65.Mita 20 torebek66.Rumianek67.Gruszka w syropie850g68.Rodzynki69.PBatki jczmienne70. Kawa inka 150g 71.Mka razowa pszenna 72.&Makaron razowy peBnoziarnisty [widerek73.Kasza jaglana 74.Ry| naturalny brzowy75.Ogrek konserwowy900g76.Papryka konserwowa77. Ocet winny500ml78. Sos winegret79.Herbata granulaowana 80. Kleik ry|owy160g81.82.83.Makaron [widerek mka durum84.Makaron bezglutenowy85.Mka kukurydziana86. Kasza pczak Cechy dyskwalifikujce dostarczane artykuBy: nalot, objawy ple[ni, gnicia lub zaparzenia, zbite, obecno[ szkodnikw oraz ich pozostaBo[ci, brak oznakowania opakowaD, uszkodzenia mechaniczne.RazemAPAKIET NR 2. CPV - 15.80.00.00-6, 15.86.30.00-5; 15.86.10.00-1Nazwa handlowaHerbata czarna 100 torebek%Herbata owocowo - zioBowa r|ne smaki]Herbata zielona z dodatkiem owocw i pBatkami kwiatw, aromatyzowana, ekspresowa, r|ne smaki$Orzeszki ziemne sma|one solone (95%)380g*SBone przekski - krakersy mini mix solony4Chrupice kr|ki talarki wypiekane na zBocisty kolor155g:Lekka, chrupica przekska w ksztaBcie tradycyjnego preclaPaluszki sBone 300g8Aromatyczna kawa rozpuszczalna z naturaln kawow piank1Mieszanka palonych ziaren kawy (arabica, robusta)0Herbatniki - markizy z kremem czekoladowym (41%)220gSBiszkopty z galaretk o smaku pomaraDczowym, wi[niowym (52%) oblane czekolad (15%)147g)PAKIET NR 3. CPV - 15.81.00.00-9Chleb pszenno-|ytni Chleb razowy BuBka zwykBa50gBuBka razowa z ziarnami60g BuBka tarta -AngielkaBuBka grahamkaBuBka czerstwaChleb razowy z ziarnamiEJako[: towar powinien speBnia najwy|sze normy jakosciowe, powierzchnia chleba chropowata o porowato[ci rwnomiernej, towar [wie|y. Cechy dyskwalifikujce dostarczane artykuBy: nalot, objawy ple[ni, gnicia lub zaparzenia, zbite, obecno[ szkodnikw oraz ich pozostaBo[ci, brak oznakowania opakowaD, uszkodzenia mechaniczne.-PAKIET NR 4. CPV - 15.50.00.00-3; Mleko 2%L Zmietana 18%330 gSer biaBy twarogowy pBtBustyfoliaSer |Bty salami, twardy Ser |BtySer topiony-plastry140gSer twarogowy plaster150g Margaryna250gMasBo naturalne200g, min. 82% tBuszczu zw.KefirSerek homogenizowany waniliowyJogurt owocowy120gJogurt naturalny bez cukru Jogurt naturalny5-10 kg#Serek [mietankowy r|ne smaki 4x30grCechy dyskwalifikujce dostarczane artykuBy: obce, kwa[ne lub gorzkie posmaki, nieprzyjemne zapachy, o[lizgBo[, nalot lub objawy ple[ni, zazielenienia, gnicia lub zaparzenia, zbite, obecno[ szkodnikw oraz ich pozostaBo[ci, nieprawidBowa konsystencja, brak oznakowania opakowaD, uszkodzenia mechaniczne, zabrudzenia, plamy na powierzchni oraz zawilgocenie powierzchni.#PAKIET NR 5. CPV - 41.10.00.00-0Nazwa handlowa aWoda mineralna mocny gaz, oglna zawarto[ skBadnikw mineralnych powinna wynosi min. 408,2 mg/l1,5LCechy dyskwalifikujce dostarc< zane artykuBy: obecno[ szkodnikw oraz ich pozostaBo[ci, brak oznakowania opakowaD, uszkodzenia mechaniczne opakowaD.*PAKIET NR 6. CPV - 03.14.25.00-3. GramaturaJaja L (63-73g)OJako[: [wie|e, czyste, nieuszkodzona skorupka, biaBko przezroczyste klarowane, jaja oznakowane na skorupie numerami wyr|niajcymi. Cechy dyskwalifikujce dostarczane artykuBy: nalot, objawy ple[ni lub gnicia, zbite, nadtBuczone skorupki, obecno[ szkodnikw oraz ich pozostaBo[ci, brak oznakowania opakowaD, uszkodzenia mechaniczne.;PAKIET NR 7. CPV - 03.22.00.00-9; 03.22.00.00-9Marchew PietruszkaSelerPorBurak w sezonie Kapusta biaBaKapusta pekiDskaKapusta czerwonaKapusta kwaszona WBoszczyznaPczekCebula PieczarkaJabBka [redniej wielko[ciOgrek zielonyX - VOgrek kiszonyPomidoryw sezonie (V-X)poza sezonem (XI-IV)Ogrek zielony (VI - IX)Ogrek saBatkowyNatka pietruszkiSaBata Kalafior min 1,20 kg Groch Bupany -CzosnekPapryka SzczypiorekBrokuBy 500g Truskawka SaBata lodowa RzodkiewkapczekCytrynyCukiniaCebula czerwonaPomidor polny w sezonie (IX-X)w sezonie (VIII-X)BananyArbuzKiwi PomaraDczaJako[: Bez oznak nadpsucia, [wie|e, nieuszkodzone, dobrej jako[ci. Cechy dyskwalifikujce dostarczane artykuBy: obce posmaki, nieprzyjemne zapachy, o[lizgBo[, nalot lub objawy ple[ni, gnicia lub zaparzenia, miejsca obite, oznaki widnicia, obecno[ szkodnikw oraz ich pozostaBo[ci, zanieczyszczenia i uszkodzenia spowodowane przez choroby, mrz i inne czynniki zewntrzne, uszkodzenia mechaniczne.+PAKIET NR 8. CPV - 03.21.21.00-1; Ziemniaki*PAKIET NR 9. CPV - 15.11.00.00-2; Producent Wieprzowina gulaszowaWoBowina gulaszowa kostka drobnaWieprzowina tBusta Aopatka b/k $Ko[ci rozbiorowe ze schabu i karczku Ko[ci wdzone Schab b /k({eberka (cienkie paski, nie odmi[nione)SBoninaWtroba wieprzowa Karczek b/k Od szynki$Produkt [wie|y, niemro|ony. Cechy dyskwalifikujce dostarczane artykuBy: obce posmaki, nieprzyjemne zapachy, o[lizgBo[, nalot lub objawy ple[ni, gnicia lub zaparzenia, zazielenienie misa, miejsca obite, obecno[ szkodnikw oraz ich pozostaBo[ci, zanieczyszczenia i uszkodzenia mechaniczne.7PAKIET NR 10. CPV - 15.11.20.00-6; 15.13.15.00-0Udziec z kurczaka min. 200gUdko z kurczakawiartka kurczakaFilet z kurczakaPorcje rosoBowe{oBdki drobioweWtrbki drobioweuKIEABASA KRAKOWSKA lub rwnowa|na- wdlina grubo rozdrobniona wdzona parzona, zawarto[ misa wieprzowego min. 68%. tKIEABASA SZYNKOWA lub rwnowa|na- wdlina grubo rozdrobniona wdzona parzona, zawarto[ misa wieprzowego min. 68%. qKIEABASA ZIELONOGRSKA lub rwnowa|na- wdlina grubo rozdrobniona parzona, zawarto[ misa wieprzowego min. 69%. vKIEABASA RAWSKA lub rwnowa|na- wdlina [rednio rozdrobniona parzona, wdzona, zawarto[ misa wieprzowego min. 63%. Boczek wdzony 8Pachwina wdzona, zawarto[ misa wieprzowego min. 89%. kPIECZEC WIEPRZOWA - wyrb wieprzowy, drobno rozdrobniony pieczony o zawarto[ci misa wieprzowego min. 56%. SZYNKA KONSERWOWA - kieBbasa wieprzowa grubo rozdrobniona parzona z biaBkiem wieprzowym o zawarto[ci misa wieprzowego min. 78%. kPOLDWICA DROBIOWA - kieBbasa drobiowa [rednio rozdrobniona parzona o zawarto[ci misa z kurczaka min. 28%.jSZYNKA DROBIOWA - kieBbasa drobiowa [rednio rozdrobniona parzona o zawarto[ci misa z kurczaka min. 28%. KParwka drobiowa cienka, paluszek, o zawarto[ci misa z kurczaka min. 80%. PASZTET MISNY W FOREMCE- wyrb wieprzowy drobno rozdrobniony pieczony z dodatkiem pieprzu i majeranku, zawarto[ misa z gBw wieprzowych min. 57%. KIEABASA BIAAA PARZONA - kieBbasa parzona wieprzowo - drobiowa [rednio rozdrobniona z dodatkiem czosnku, kardamonu, pieprzu i majeranku, zawarto[ misa wieprzowego min. 63%. Ptka 100g. SZYNKA WDZONA - wdzonka parzona, szynka wieprzowa min. 83%. Smak i zapach charakterystyczny dla wdliny wdzonej parzonej z misa wieprzowego oraz u|ytych przypraw i dodatkw. qKABANOSY - kieBbasa [rednio zmielona wdzona parzona, 100g produktu wyprodukowana z min.105 g misa wieprzowego. KIEABASKI WIEJSKIE - kieBbasa (cienka , [rednica - 1cm) wieprzowo - drobiowa [rednio rozdrobniona wdzona parzona z dodatkiem kminku, zawarto[ misa wieprzowego min. 80%. Ptka 50-60 g. CSZYNKA - wieprzowa, parzona, zawarto[ misa wieprzowego min. 70%. Baleron iPASZTET DROBIOWY - miso drobiowe odzielone mechanicznie 55%, wtroba drobiowa 28%, rosB, sl i pieprz. fSZYNKA DELIKATESOW<A - kieBbasa wieprzowo - drobiowa, grubo rozdrobniona parzona. Miso wieprzowe (55%)VSZYNKA Z INDYKA - [rednio rozdrobniona parzona o zawarto[ci misa z indyka min. 30%. APIERZ GOTOWANA Z KURCZAKA W FORMIE WDLINY - pier[ z kurczaka 73%/KIEABASA Z INDYKIEM - filet z piresi indyka 60%SProdukt [wie|y, niemro|ony. Cechy dyskwalifikujce dostarczane artykuBy: obce posmaki, nieprzyjemne zapachy, o[lizgBo[, nalot ple[ni lub objawy ple[ni, barwa szarozielona, gnicia lub zaparzenia, obecno[ szkodnikw oraz ich pozostaBo[ci, brak oznakowania opakowaD, uszkodzenie mechaniczne opakowaD, zabrudzenia, zawilgocenie powierzchni.JPAKIET NR 12. CPV - 15.22.00.00-6; 15.89.60.00-5; 15.23.00.00-9Producent lub dystrybutorMorszczuk b/glazuryDorsz Czarniak b/glazuryMintaj SHP b/glazuryMiruna 170-230 gTruskawka mro|onaBrokuB mro|ony!Fasolka zielona - mro|ona (cita)Kalafior mro|ony"Mieszanka warzywna 7 - skBadnikowaPBaty [ledziowe - soloneMakrela wdzonaSzprotki wdzoneBukiet warzyw 3 skBadnikowy^Cechy dyskwalifikujce dostarczane artykuBy: obce, kwa[ne lub gorzkie posmaki, nieprzyjemne zapachy, o[lizgBo[, nalot lub objawy ple[ni, gnicia lub zaparzenia, zbite, objawy rozmro|enia oraz zawilgocenia powierzchni, nieprawidBowa konsystencja, obecno[ szkodnikw oraz ich pozostaBo[ci, brak oznakowania opakowaD i uszkodzenia mechaniczne opakowaD.-Sok owocowo - warzywny lub warzywny bez cukru330 mlWafle ry|owe z ciemnego ry|uGroszek ptysiowyCarryKurkumaPasztet sojowy113 g100 gKotlety sojowe 170 - 200 g87.88.89.90.91.4 Stawka VAT % Obowizujca na dzieD skBadania ofertyChleb ziarnisty dla diabetykw1 L - 5L200mlSerek homogenizowany naturalny1 kgSer mozzarella blokSer twarogowy topiony136g5 Stawka VAT % Obowizujca na dzieD skBadania oferty Botwina 350gKapusta mBoda 1 - 1,5 kgKoper Pczek 40g pczek 180g Mandarynka Brzoskwinia BrukselkaWi[nia bez pestkiDynia5 Stawka VAT % Obowizujca na dzieD skBadania oferty6 Stawka VAT % Obowizujca na dzieD skBadania oferty+PAKIET NR 11. CPV - 15.13.11.30-5`KIEABASA AOPATKOWA - wdlina grubo rozdrobniona parzona, zawarto[ misa wieprzowego min. 63%. *KIEABASA DOMOWA - kieBbasa cienka, wdlina wieprzowo - drobiowo - woBowa, [rednio rozdrobniona wdzona parzona z dodatkiem czosnku, zawarto[ misa wieprzowego min. 51% oraz misa woBowego min. 13%. Batony w jelitach wieprzowych cienkich, odkrcane w odcinki  krtkie. Powierzchnia batonu od jasnobrzowej do ciemnobrzowej, osBonka pomarszczona. Na przekroju surowce rwnomiernie rozBo|one. Barwa na przekroju charakterystyczna dla u|ytych surowcw peklowanych; misa od blador|owej do ciemnoczerwonej; tBuszczu od kremowej do biaBej. Ptka do 100 g. KIEABASA ZWYCZAJNA - wdlina wieprzowo - drobiowo - woBowa, cienka, [rednio rozdrobniona wdzona parzona z dodatkiem czosnku i majeranku, zawarto[ misa wieprzowego min. 51% oraz misa woBowego min. 12%. H OGONWKA WDZONA - wdzonka wieprzowa parzona, zawarto[ misa wieprzowego min. 83%. Wdzonka otrzymana z cz[ci szynki wieprzowej peklowanej bez ko[ci, wdzona, parzona. Wdzonka osznurowana wzdBu| i w poprzek; barwa misa r|owa do blado czerwonej, barwa tBuszczu biaBa do jasno |Btej, cz[ciowo pokryta warstewk tBuszczu. Cukier min. 100g8100 szt 1,5g okrgBe saszetki w oryginalnym opakowaniu 2650 mlPieczywo chrupkie |ytnieSer topiony-kr|ki lub kostkaSerek z twaro|ku [mietankowegoopakowanie 100g (6 porcji)Serki twarogowe mini 20g x (60szt)300 g=Bekon - wdzonka parzona z dodatkiem wody, schab b/k min. 78%Naturalna woda mineralna, wysokomineralizowana niskonasycona CO2, oglna zawarto[ rozpuszczalnych skBadnikw mineralnych powinna wynosi 1954,36 mg/l9 ;'<<%== =i]>??@A|KAA)BBBi C `D Dn TE E !F rF FG GGnYHH]K}M\O1PbS,TT=kXZ1]J^;__'>`` td ze hioTx~&T ք ̆ 6dAcc PK![Content_Types].xmlN0EH-J@%ǎǢ|ș$زULTB l,3;rØJB+$G]7O٭V:xw࿳~W[x *wGG#נ]w6 *5|[5($[Ψm=vQbDA44ADD,7\0~8H̓G(!Jfx$N r1íQk>G?iǢ= j($ֆZ8\}޽ۿwoZ֬,c&ݏo[^ /~=xi߽o9)I^+%Kaߍb bQx;Xeb_,um xc:Ix!C$gƝxdY K,-q%RLgXz;61zFqdJfV -I ~YW[9{0!,u(?2STHXNQJM",x`BcL7.s52gtH.1f"|4wa'$KL쉘C"I+DPݯ 0ܜ^Ar5))×O1w®,S+s⌎"BcPġ-/~@V9ƮzXUz<% }+gM_M9S9 &is<"AVR n6k K[Kwn|6SD-ˀ"h0\H,/IT]d. YNJi{K4O7 $Chv Z~TT{+hO3KuSڣȻV XF ` 9FUIBHG0װ~BI\g#<8^ACSެáG ٚ"!DRAu nsEEBD.K'ь*K;~}cYcGQӷ[ ݪ,=c,&9( r('Yȃ2kvY}ʖi,^Dmԫ1XaB8 Z:pICǤ4R"Bo,X2f,\zk2>"@^@Ij/ A z.\EaV?9WeE#bUNGokaoZ*$^js єR*@EEEE C C C C~ D@z@ EEEE C C C C ~ d@ EEE E  C C C C ~ D@ EEE E  C C C C~ DD@ EEEE C! C" C C ~ D? EEEE C# H$ H% H ~ I?JJJJ C& C'C C ~ L@MEEE C( C)C C ~ D?EEEE C* C+C C ~ N@MEEE C, F- F. F ~ G@MEEE C/ H0 H1 H ~ O?JJJJ C2 C3 C C~ D w@MPEE C5 C6 C7 C~ DP@EEEE C8 C9 H C~ D$@EEEE C: C; C< C~ D@MEEE C= F> F F ~ Gy@EEEE C? C@ C C ~ Dq@EEEE CA CB C C ~ D@MEEE CC CD C C ~ D^@MEEE CE CF C1 C~ DP@MEEE CG FH FI F ~ GQ@MEEE CJ HK HL H ~ Q@JJJJ CM CN C7 C~ D0@MEEE D l, ,P\\\\\nn\X\XXX\\\\\\\\\\\\\ @! @" +@# @$ @% @& @' +@( @) @* @+ @, @- @. @/ @0 @1 @2 @3 I@4 X@5 X@6 @7 @8 @9 :@: +@; @< @= X@> @? @ CO CP CQ CR~ DQ@ MEEE !CS !FT !FU !F~ !GD@!MEEE "CV "CW "CX "C4~ "D@"MPEE #CY #FZ #F[ #F~ #G@#MEEE $C\ $C] $C^ $C~ $DY@$MRRRkk %C_ %C` %C^ %C~ %Dk@%MRRRkk &Ca &Cb &Cc &C~ &D9@&MRRRkk 'Cd 'Ce 'Cf 'C~ 'Dv@'MEEE (Cg (Ch (Ci (C~ (Df@(MEEE )Cj )Ck )Cl )C~ )D@)MEEE *Cm *Cn *C *C~ *D$@*MEEE +Co +Cp +Cl +C~ +D>@+MEEE ,Cq ,Cr ,Cs ,C~ ,D@,MEEE -Ct -Cu -Cv -C~ -DY@-MEEE .Cw .Fx .Fy .F~ .Gp@.MEEE /Cz /C{ /C| /C~ /DY@/MEEE 0C} 0C~ 0C 0C~ 0D@0MRRRkk 1C 1C 1C7 1C~ 1D>@1MEEE 2C 2C2C 2C ~ 2D@2MRRRkk 3C 3C 3C 3C~ 3D^@3MRRRkk 4C 4C 4C 4C~ 4DI@4MEEE 5C 5C 5C 5C~ 5DQ@5MEEE 6C 6C 6C 6C~ 6DT@6MEEE 7C 7C 7C 7C ~ 7Db@7MEEE 8C 8C 8C 8C ~ 8D?8MEEE 9C 9C 9C 9C~ 9D@9MEEE :C :C:C :C ~ :N @:MEEE ;C ;C ;C^ ;C~ ;D@;MEEE <C <C <C <C~ <Di@<MEEE =C =C =C =C~ =Db@=MEEE >C >C >C >C~ >D>@>MEEE ?C ?C ?C ?C~ ?DI@?MEEE D l\\\\\\\\\\\\\\\\\\X\\\\\\\X\\\\@ @A @B :@C +@D @E X@F X@G @H @I @J @K I@L @M +@N @O +@P @Q :@R @S @T @U @V @W @X @Y @Z @[ @\ @] @^ @_ @ @C @C @C @C~ @D>@@MEEE AC AC AC AC~ AD>@AMEEE BC BC BC BC~ BD@@BMEEE CC CC CC CC~ CDV@CMEEE DC DC DC DC4~ DD$@DMEEE EC EC EC EC4~ ED$@EMEEE FC FC FC FC~ FDI@FMEEE GC GCGC GC ~ GD@GMEEE HC HCHC HC ~ HDi@HMEEE IC IC IC IC~ ID?IMEEE JC JFJF JF ~ JG@JMEEE KC KCKC KC ~ KDI@KMEEE LC LCLC LC ~ LDb@LMEEE MC MCMC MC ~ MDk@MMEEE NC NC NC NC~ ND@NMEEE OC OC OC OC~ OD@OMEEE PC PC PC PC~ PD@PMEEE QC QCQC QC ~ QD@QMEEE RC RF RF7 RF~ RG@RMEEE SC SC SC SC~ SD9@SMEEE TC TC TC TC~ TD@@TMEEE UC UCT UCX UC~ UD@UMEEE VC VC VC VC~ VD@e@VMEEE WC WCWC WC ~ WD@WMEEE XC XCXC XC ~ XD@XMEEE YC YCYC YC ~ YD$@YMEEE ZC ZCZC ZC ~ ZD@ZMEEE [C [C[C [C ~ [N?[MEEE \C \C\C \C ~ \N?\MEEE ]C ]C ]C ]C~ ]LI@]MEEE ^C ^C ^C ^C~ ^D4@^MEEE _C _C _C _C~ _D>@_MEEE D l\\\\\\\XX\XXXX\\\X\\\\\XXXXXX\\` @b {Bc tBd Be @f @g h @i f@j @k @l @m @n @o @p @q @t {@u e@v @w :@x @y @z I@{ @| @} @~ +@ +@ `l`llll `S`cTcww bb c_ c_ c_ c_ c_ c_ c_ c_ c_ c _ c _Hd`?`@`@`@`@`@`@` @`"@`$@`&@ eC eC eC eC4~ eD.@eEEEEUU fC fC fC fC4~ fD>@fEEEEUU gC gC gC gC4~ gD>@gEEEEUU hC hC hC hC4~ hDY@hEEEEUU iC iC iCv iC4~ iDX@iEEEEUU jC jC jC jC4~ jDX@jEEEEUU kC kC kC kC4~ kDX@kEEEEUU lC lC lC lC4~ lDX@lEEEEUU mC! mC mC mC~ mD8@mEEEEUU nC# nC nC nC4~ nD:@nEEEEUU oC& oC oC oC4~ oDT@oEEEEUU pC( pC pC pC4~ pDT@pEEEEUU qlqllll qSqcTcww tt u_ u_ u_ u_ u_ u_ u_ u_ u_ u p u pBv`?`@`@`@`@`@`@` @`"@q$@ v q wC wC wC wC~ wD|@wRRRRkk xC xC xCX xC~ xD@@xRRRRkk yC yC yC yC~ yD@yRRRRkk zC zC zC zC~ zD,@zRRRRkk {C {C {C {C ~ {DD@{RRRRkk |C |C |C |C~ |D.@|RRRRkk }C }C }C }C~ }D|@}RRRRkk ~C ~C ~C7 ~C~ ~D0@~RRRRkk C! C C^ C~ D@@RRRRx >x 0B,L\\\\\\\\\\\\B,P\\\\\\\\ @ @ {@ G@ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ {B C# C C^ C~ DX@RRRRkk lllll S cTc wL w ooooooooooo _ _ _ _ _ _ _ _ _ p  pB`?`@`@`@`@`@`@` @`"@q$@  q C C C C~ DL@VRRRkk C C  W  C~ Di@VRRRkk C C  C  C ~ Q@VRRRkk C C C C ~ DQ@VRRRkk C CC C ~ D$@VRRRkk C C C C~ D@VRRRkk C C C C~ Dr@VRRRkk C C C C~ D@@VRRRkk C! H H H~ QY@VRRRkk C# C W C~ D@VRRRkk C& C C C~ D@@VRRRkk C( C C C~ DI@VXRRkk C* C C C~ Di@VRRRkk C, C C C~ D@VRRRkk C/ F F F~ Gr@VRRRkk C2 C C C~ Dp@VRRRx C5 C C C~ D4@VRRRx C8 C C7 C~ D@@VRRRx C: CC C ~ D>@VRRRx C= C C C~ D@VRRRef C? C C C~ D w@VRRRef CA C C C~ DP@VRRRkk lllll ScTcww o oooooooooo >R 0\V,P\\\XX\\\\\\\\\\\\\X\\\B tB B @ '@ @ {@ @ @ Y@ U@ {@ w@ 8@ @ @ @ {@ @ J@ :@ @ @ @ +@ g@ @ X@ +@ @ @ _ _ _ _ _ _ _ _ _ p! pB`?`@`@`@`@`@`@` @`"@q$@  q C C" C# C~ DX@EEEE C C C# C~ DX@EEEE l$llll ScTcww o%oooooooooo _ _ _& _ _ _ _ _ _ yy <`?`@`@`@`@`@`@` @`"@ ~~ C C' C( C~ D@EEEE l)llll ScTcw o*oooooooooo _ _ _ _ _ _ _ _ _ yy <`?`@`@`@`@`@`@` @`"@ }} C C+ CL C ~ D$@RRRRzz C C, CL C ~ D@RRRRzz C C- CL C ~ Dh@RRRRzz C C. CL F ~ D@o@RRRRzz C C/ CL C ~ D0@RRRRgz C C C0 C~ DT@RRRRgz C C1 CL C ~ D@@RRRRzz C C C0 C~ DY@XRRRzz C! C2 CL C ~ D@@RRRRzz C# C3 CL C ~ DQ@RRRRzz C& C4 CL C ~ DN@RRRRzz C( C5 C6 C~ QY@RRRRgh C* C7 CL C ~ Dr@RRRRgh C, C8 CL C ~ Dk@RRRRzz C/ C9 CL C ~ Dp@RRRRzz C2 C: C; C ~ D@RRRRzz @ DP\\B,N\B,N\\\\\\\\\\\\\\\ @ I@ @ @ X@ @ +@ @ @ @ @ @ @ @ @ +@ +@ I@ @ @ +@ +@ +@ +@ +@ +@ +@ @ 6@ {@ @ 8@ C5 C< CL C ~ Dr@RRRRgz C8 C= C> C ~ Du@RRRRgz C: C= C? C ~ DY@RRRRzz C= C@ CA C ~ D9@RRRRzz C? CB C0 C ~ D4@RRRRgh CA C C C~ D0@RRRRzz CC CC C C~ D @RRRRzz CE FD Fq F~ GX@RRRRzz CG CE CF C~ DI@RRRRzz CJ CG CH C ~ D@VRRRzz CM CI C C~ Db@VRRRzz CO CJC C ~ D@VRRRzz CS CK Cl C~ D @VRRRzz CV CL CM C~ D$@VRRRzz CY CN C0 C ~ D4@VRRRzz C\ COC C ~ D@VRRRgh C_ CP C CQ~ D$@VRRRzz Ca CRC C ~ D>@VRRRzz Cd CS C0 C ~ D@VRRRzz Cg CTC C ~ D@VRRRgh Cj CU CV C ~ DY@VRRRgh Cm CJ CW C ~ D.@VRRRgh Co CXC C ~ D @VRRRgh Cq CY C0 C ~ DN@VRRRgh Ct CZ C C~ Du@VRRRgh Cw C[C C~ DY@VRRRgh Cz C C0 C ~ Db@VRRRgh C} C C0 C ~ DY@VRRRzz {\{{{{ ScTcww o]oooooooooo _ _ _ _ _ _ _ _ _ yy Dr l\\\\\\\\\\\X\\\X\X\X\\X\\X\\B, @ @ @ @ K @ @ @ @ I@ J@ @ w@ @ @ @ @ @ @ @ @ @ t@ @ @ @ @ {@ :@ +@ +@ @<`?`@`@`@`@`@`@` @`"@ ab C C^ CL C ~ DL@RRRRzz {\{{{{ ScTcww |_|||||||||| _ _ _ _ _ _ _ _ _ p` pB`?`@`@`@`@`@`@` @`"@q$@  q C Ca CL C ~ DP@RRRRkk C Cb Cc C ~ D@o@RRRRkk C Cd CL C ~ Dr@RRRRkk C Ce CL C ~ DP@RRRRkk C Cf CL C ~ D.@RRRRkk C Cg CL C ~ D@RRRRkk C Ch CL C ~ Dp@RRRRkk F Fi FL F ~ G4@RRRRkk C! Cj CL C ~ DD@RRRRxk C# Ck CL C ~ DY@RRRRkk C& Cl CL C ~ Dl@RRRRkk C( Cm CL C ~ D@o@RRRRkk lnllll ScTcww oooooooooooo _ _ _ _ _ _ _ _ _ p  pB`?`@`@`@`@`@`@` @`"@q$@  q C Cp Cq C ~ D@CRRRkk C Cr C C ~ D@@CRRRxk C CsC C ~ Dr@CRRRkk C Ct CL C ~ DP@CRRRkk C Cu CL C ~ D@CRRRkk C Cv CL C ~ D4@CRRRkk C Cw CL C ~ DY@CRRRkk lnllll ScTcww D lN\B,P\\\\\\\\\\\\B,P\\X\\\\ @ @ @ @ @ H@ u@ @ @  K  @  @  @  K @ @ f@ @ f@ K e@ @ @ f@ G@ @ @ Y K Y Y g@ ooooooooooo _ pp _ _ _ _ _ _  _  _!`?q@q6`@`@`@`@`@` @`"@`$@ C lxl C ~ Ct@VRRRRR C lyl C ~ Cg@ZRRRRR C lzl C ~ C4@VRRRRR C l{l C ~ Cq@RRRRRR C nn C ~ Ct@RRRRRR C v v H ~ H4@ [[[[[[ C v v C ~ H4@ VRRRRR C l| l C ~ H@ VRRRRR C! n} n C ~ H4@ VRRRRR C# t t H ~ HQ@ [[[[[[ C& t~t C ~ C@VRRRRR C( nn C ~ Ci@VRRRRR C* nn F ~ Fi@VVRRRR C, nn C ~ C@o@VVRRRR C/ nn F ~ G4@VRRR\\ C2 tt H ~ H^@[[[[[[ C5 nn F ~ F4@VRRRRR C8 uu C ~ C^@VRRRRR C: ll C ~ C$@VRRRRR C= ll C ~ C?VRRRRR C? nn F ~ F@e@VRRRRR CA ll C ~ C[@VRRRRR CC ll C ~ C@VRRRRR CE nn F ~ Fn@VVVVVV CG tt H ~ Hy@[[[[[[ CJ nn F ~ Fb@VVVVVV CM nn F ~ FT@VVVVVV CO nn F ~ FT@VRRRRR D< l,ZXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX  @! @" h@# @$ @% @& K' K( K) {K* K+ K, K- K. K/ K0 K1 K2 K3 K4 K5 @6 s@7 @8 G@9 h@: @; @ n nnnn S cTcTT "o"oooooooooo #_ #_ #_ #_ #_ #_ #_ #_ #_ # p# pB$`?`@`@`@`@`@`@` @`"@q$@ $ q %] %]%] %] ~ %]i@%^^^^rs &] &H&H &H ~ &Hi@&[[[[ii '] 'H'H 'H ~ 'HI@'[[[[ji (] (H (H (H ~ (Hi@([[[[ii )] )H )HL )H ~ )Hi@)[[[[ii *] *H *HL *H ~ *H |@*[[[[ii +] +H +HL +H ~ +H4@+[[[[ii ,] ,H ,HL ,H ~ ,H@,[[[[ii -]! -H -HL -H ~ -H4@-[[[[ii .]# .H .HL .H ~ .HD@.[[[[ii /]& /H /HL /H ~ /Hi@/[[[[ii 0]( 0H 0HL 0H ~ 0H>@0[[[[ii 1]* 1F 1CH 1C ~ 1C @1[[[[jm 2], 2F 2CH 2C ~ 2C4@2[[[[jm 3]/ 3F 3CH 3C ~ 3CY@3[[[[jm 4]2 4H 4CH 4H ~ 4Hi@4[[[[jm 5]5 5FS 5CH 5C ~ 5Cb@5RRRRkk 6l6llll 6S6cTcTT < B,PXXX\\\\\\\\\\\\\\B>@dxTR !                          !! "" ## $$ %% && '' (( )) ** ++ ,, -- .. // 00 11 22 33 44 55 ]] 66 77 88 99 :: ;; << == >> ?? @@ AA BB CC DD EE FF GG HH II JJ KK LL MM NN OO PP QQ RR SS TT UU VV WW XX __ YY ZZ [[ \\ ^^ ```` bb qqqq tt uu vv ww xx yy zz {{ || }} ~~                      ++ ,,  "" ## $$ %% && .. // 00 55 6611 22 44 33 -- '' (( )) ** 7gg DocumentSummaryInformation8$CompObj rNazwane zakresy F&$Arkusz programu Microsoft Excel 2003Biff8Excel.Sheet.89q