ࡱ> xw ZO\pAdmin Ba==P@8X@"1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1Arial1Arial1.Times New Roman1.Times New Roman1.hTimes New Roman1.hTimes New Roman1( Arial Narrow1Arial1( Arial Narrow1( Arial Narrow1Arial1.Times New Roman1.Times New Roman1Arial1jCalibri1 jCalibri1>jCalibri1?jCalibri1jCalibri1 jArial14jCalibri1 jCalibri1,8jCalibri18jCalibri18jCalibri1<jCalibri14jCalibri1jArial1jCalibri1jCalibri1 jCalibri1h8jCambria1jCalibri1(j Arial Narrow1.jTimes New Roman1jCalibri1(j Arial Narrow1(j Arial Narrow1(j Arial Narrow7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-,)'_-* #,##0_-;\-* #,##0_-;_-* "-"_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-4+/_-* #,##0.00_-;\-* #,##0.00_-;_-* "-"??_-;_-@_-w9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-"Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\)#,##0.00_ ;\-#,##0.00\ !#,##0.00_ ;[Red]\-#,##0.00\  0.000 #,##0.000 #,##0.0000 #,##0.0 0.0000[$-415]d\ mmmm\ yyyy 0.00000 0.000000 0.0000000 0.000000000.0                                                                           `  ff ! P " P #  # $  %   &  ' a> ( ) *     , * , , , +        "    !  #<@ "       ,! ! #       X " "|""@ @  "|"@   #|@ @  ,!  8 " @  8"@@ ,    ,!@ ,  ,"   ,   |""@ @  "|"@  "|""@ @  x@ @ x@ @  -8@ @  -(8@ @  x@ @  .8@ @  x@ @ 8@ @ x@ @ 8@ @ -8@ @  -*8@ @  / x -(8 -8 8  #|  #<   , #   " x"@ @  !x"@ @  "x"@ @  #|"@ @   l"@ @   l!"@ @        #<@  l"@@  -8@ @    ," ,  ," 1 8"@ @ 8" @ / 1 0 <"@ @ <" @ |  @ |  8"@ 0 "  ,)  ,! |"@ @ |" @ 8@@ 8 @ 8"@ @ 8" @ ||,}-}  00_)}-}  00_)}-}  00_)}-}  00_)}A}  00_)ef[$ -}A}  00_)ef [$ -}A}  00_)L[$ -}A}  00_)L[$ -}-}  00_)}A}  00_)L[$ -}A}  00_)L[$ -}A}  00_)L [$ -}A}  00_)23[$ -}A}  00_)23[$ -}-}  00_)}-}  00_)}A}   00_)23[$ -}-}!  00_)}A}"  00_)[$ -}A}#  00_)[$ -}A}$  00_)[$ -}A}%  00_)[$ -}A}&  00_)[$ -}A}'  00_) [$ -}}( ??v 00_)̙[$ -##0."-"? B_-; }}) ??? 00_)[$ -???##0.???"-"? ???B_-; ???}A}* a 00_)[$ -}(}-  00_)}A}. } 00_)[$ -}}/  00_)[$ -???##0.???"-"? ???B_-; ???}A}0  00_)[$ -}A}1  00_)?[$ -}A}2  00_)23[$ -}-}3  00_)}A}4 e 00_)[$ -}}5 } 00_)[$ -##0."-"? B_-; }(}6  00_)}U}8  00_)[$ -##0.}-}9  00_)}-}:  00_)}-};  00_)}x}< 00_)[$## "- B_}A}B  00_)[$}(}U 00_)}(}V 00_)}(}W 00_)}(}X  00_)}(}d 00_)}(}e 00_)}(}g 00_)}(}h  00_)}(}i  00_)}-}k  00_)}(}p  00_)}(}q  00_)}(}r  00_)}(}t  00_)}(}u  00_)}(}w 00_)}(}~ 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(}  00_)}(}  00_)}(}  00_)}(}  00_)}(}  00_)}(}  00_)!20%  akcent 1C20%  akcent 1 %!20%  akcent 2C"20%  akcent 2 %!20%  akcent 3C&20%  akcent 3 %!20%  akcent 4C*20%  akcent 4 %!20%  akcent 5O.20%  akcent 5 ef %!20%  akcent 6O220%  akcent 6  ef %!40%  akcent 1O40%  akcent 1 L %!40%  akcent 2O#40%  akcent 2 L渷 %!40%  akcent 3C'40%  akcent 3 %!40%  akcent 4O+40%  akcent 4 L %!40%  akcent 5O/40%  akcent 5 L %!40%  akcent 6O340%  akcent 6  Lմ %!60%  akcent 1O 60%  akcent 1 23 %!60%  akcent 2O$60%  akcent 2 23ږ %!60%  akcent 3C(60%  akcent 3 %!60%  akcent 4C,60%  akcent 4 %! 60%  akcent 5O060%  akcent 5 23 %!!60%  akcent 6C460%  akcent 6 % "Akcent 1CAkcent 1 O % #Akcent 2C!Akcent 2 PM % $Akcent 3C%Akcent 3 Y % %Akcent 4C)Akcent 4 d % &Akcent 5C-Akcent 5 K % 'Akcent 6C1Akcent 6  F %!(Dane wej[cioweDane wej[ciowe ̙ ??v% !)Dane wyj[cioweDane wyj[ciowe  ???%????????? ??? *Dobry=Dobry  a%+* Dziesitny,2Dziesitny [0]-6 HiperBcze  '.Komrka poBczonaWKomrka poBczona }%/Komrka zaznaczonaKomrka zaznaczona  %????????? ???0 NagBwek 1I NagBwek 1 I}%O1 NagBwek 2I NagBwek 2 I}%?2 NagBwek 3I NagBwek 3 I}%233 NagBwek 4; NagBwek 4 I}%4 NeutralnyE Neutralny  e%&Normalny5 Obliczenia Obliczenia  }% 6 L Odwiedzone hiperBcze  7* Procentowy 8SumaKSuma %OO'9Tekst obja[nieniaI5Tekst obja[nienia %':Tekst ostrze|eniaI Tekst ostrze|enia %;TytuB1TytuB I}% <Uwagad Uwaga  =&Walutowy>. Walutowy [0]? Walutowy 2@ Walutowy 3A Walutowy 4 BZBy9ZBy  %XTableStyleMedium2PivotStyleLight16`|CZZ VI00  ; 5 2L.p.Nazwa produktuJ.m.Cena jednostkowa brutto w zB 8Wartos brutto min. ilo[ci w zB (iloczyn kolumy 3 i 5)Ilo[min.max.O(sBownie zBotych ____________________________________________________________ )I(czytelny podpis osoby/osb uprawnionej/ych do reprezentowania Wykonawcy)9Wartos brutto max. ilo[ci w zB (iloczyn kolumny 4 i 5)$ w tym VAT: ______________ zB ____ gr "Miejscowo[ & & & & & & & & & & & dnia& & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & .N Cena oferty (brutto) cz[ci IX za maksymaln ilo[: ______________ zB ____ gr5DFL#CZZ VI - artykuBy oglnospo|ywcze Ry| 1 kgSztKgBazylia suszona 10 g Przyprawa - Curry 15 g.Przyprawa - cynamon mielony - opakowanie 15 g 7Przyprawa - czubrica |Bta, zielona, czerwona, op. 40 gPrzyprawa kurkuma op. 20 g "Przyprawa - smak natury op. 150 g 3Przecier pomidorowy 100% bez dodatku soli op. 500 gPrzecier pomidorowy - 30% produkt gotowy ma zawiera na 100 g produktu nie wicej ni| 0,4 g sodu/1 g soli i 13,5 g cukru op. 200 g #Przyprawa - lubczyk suszony op. 8 g)Przyprawa - li[ laurowy suszony op. 6 g Przyprawa - majeranek op. 8 g Mid 100% nektarowy, wielokwiatowy, naturalny, bez barwnikw i domieszek, dostarczamy w opakowaniu szklanym - sBoik. Mid nie mo|e by mieszanin r|nych miodw op. 1 kg,Olej rzepakowy z pierwszego tBoczenia, 1 l Przyprawa - oregano op. 9 gPrzyprawa do ziemniakw op. 25gPrzyprawa do |urku op. 25gPrzyprawa do ryb op. 20g+Sok wieloowocowy 100% z sokw owocw op. 1l1Sok z czarnej po|eczki 100% z sokw owocw op. 1l+Sok pomaraDczowy 100% z sokw owocw op. 1lSyrop owocowy op. 400 mlSoczewica czerwona op. 350 gSos fix bolognese op. 48 gSl niskosodowa op. 350 g!TuDczyk w sosie wBasnym op. 170 gTortilla op. 250 gZPrzyprawa vegeta nature bez dodatku glutaminianu sodu, substancji konserwujcych op. 150 g#Przyprawa - zioBa do misa op. 30 g"Przyprawa - zioBa do saBatek 10 g&Przyprawa - ziele angielskie op. 15 g\Soda oczyszczona - 100%, bez antyzbrylaczy, substancji wzmacniajch smak i aromat op. 100 g%{urek (mka |ytnia, czosnek) op. 0,5liPrzyprawa - zioBa prowensalskie 100%, bez antyzbrylaczy, substancji wzmacniajcych smak i aromat op. 10 g{elatyna spo|ywcza op. 50 gKasza jczmienna kl.1, 1 kg Kasza manna kl.1, 1 kg 'Sok jabBkowy 100% z sokw owocw op. 1lM Cena oferty (brutto) cz[ci IX za minimaln ilo[: ______________ zB ____ gr4CEKRAZEM:Mka pszenna typ 480 op. 1 kgOpis produktu rownowa|nego.+Nazwa handlowa stosowana przy fakturowaniu.@Brzoskwinie w lekkim syropie, poBwki - puszka od 820 g do 1 kgCzosnek granulowany op. 20 g Cukier krysztaB 1 kg 6Majonez light niskotBuszczowy op. od 300 ml do 700 ml )Mka ziemniaczana kl. 1 op.od 500g do 1kgcMka |ytnia 2000, 100% mki |ytniej otrzymanej w procesie przemiaBu ziaren |yta op.od 500 g do 1 kgMPaluszki bez sztucznych barwnikw, konserwantw i soli, op. od 60 g do 200 gDPomidory krojone bez skry i konserwantw kl. 1, op.od 350g do 400g #Przyprawa zioBa do makaronu op .30guSoki warzywno - owocowe 100% przecierowe, pasteryzowany bez dodatku cukru z nisk zawarto[ci soli op.od 850 ml do 1l:Ananas w lekkim syropie plastry - puszka od 565 g do 700 g&Daktyle suszone op. od 100 g do 250 g$Dro|d|e pakowane op.od 80 g do 100 g(D|em 100% owocw - op. od 200 g do 400 gGalaretka op. od 75 g do 100 g/Herbata ekspresowa czarna op. od 100 g do 200 g-Herbata melisa expresowa op.od 30 g do 100 g+Herbata mita expresowa op.od 30g do 100 g/Herbata owocowa ekspresowa op. Od 30 g do 100 g-Herbata zielona expresowa op.od 30 g do 100 gEKakao naturalne o obni|onej zawarto[i tBuszczu op. od 150g do 300 g 2Kapusta czerwona pasteryzowana op. od 500 g do 1kgKKetchup 200 g pomidorw na 100 g gotowego produktu op. od 480 g do 700 g Kisiel op. od 77 g do 100 g*Kluski parowe [wie|e op. od 300 g do 400 g5Konfitura owocowa , 100% owocw op.od 200 g do 300 g5Krakersy bez glutaminianu sodu op. od 100 g do 250 g~Makaron gwiazdki na 100 g produktu gotowego ma zawiera nie wicej ni| 0,4 g sodu/1 g soli i 13,5 g cukru op.od 200 g do 300 gMakaron kokardki z semoliny z pszenicy DURUM, bezjajeczny na 100 g produktu gotowego ma zawiera nie wicej ni| 0,4 g sodu /1g soli i 13,5 g cukru op. od 200 g do 400 g Makaron muszelka drobna z pszenicy DURUM, bezjajeczny na 100 g produktu gotowego ma zawiera nie wicej ni| 0,4 g sodu/1 g soli i 13,5 g cukru op.od 250 g do 400 g }Makaron nitki na 100 g produktu gotowego ma zawiera nie wicej ni| 0,4 g sodu/1 g soli i 13,5 g cukru op. od 200 g do 300 g3Makaron [widerki peBne ziarno op. od 300 g do 500 g7Makrela filet w sosie pomidorowym op. od 160 g do 200 g%Mka kukurydziana op.od 500 g do 1 kgAChrupki kukurydziane flipsy, bezglutenowe - op. od 100 g do 200 ghChrupki kukurydziane krcone, bezglutenowe - opakowanie od 100 g do 200 g <~ >Chrupsy jabBkowe suszone, chipsy z jabBka op.-od 30 g do 100 g&Ciasto francuskie op.od 230 g do 400 g<Kawa inka 100% naturalnych skBadnikw op. od 150 g do 200 g {Kukrydza konserwowa - ma zawiera na 100 g produktu gotowego nie wicej ni| 0,4 g sodu/1 g soli puszka op.od 200 g do 400 g*Makaron kukurydziany op. od 200 g do 400 g&Makaron [widerki op. od 300 g do 500 gMakaron zacierka na 100 g produktu gotowego ma zawiera nie wicej ni| 0,4 g sodu/1 g soli i 13,5 g cukru op od 250 g do 300 g"MigdaBy caBe op. od 60 g do 200 g $MigdaBy pBatki op. od 60 g do 200 gMusztarda op. od 150 g do 300 g%Orzechy laskowe op. od 100 g do 200 g$Orzechy nerkowca op.od 90 g do 200 g.Orzechy nerkowca z |urawin op. 100 g do 200 g%Orzechy wBoskie op. od 100 g do 200 g-Pasta humus bez glutenu op. od 180 g do 250 g/Pasta warzywne bez glutenu op. od180 g do 250 g!Pestki dyni op. od 100 g do 200 g'Pieczywo chrupkie op. od 150 g do 250 gDPBatki jczmienne - kl. 1 - struktura i konsystencja sypka op. 400 gjPBatki kukurydziane o zawaryo[ci kukurydzy min. 92% - r|ne rodzaje z peBnego ziarna op. od 250 g do 600 g<PBatki lubella mlekoBaki r|ne rodzaje op. od 250 g do 600 g1PBatki nestle r|ne rodzaje op. od 250 g do 600 g+PodpBomyki bezcukrowe op. od 50 g do 200 giPomidory suszone w oleju z zioBami , pomidory szuszone co najmniej 58%, czosnek 23%, op.od 250 g do 350 gPopcorn op. od 90 g do 120 g)Proszek do pieczenia op. od 15 g do 30 g*Przyprawa - pieprz czarny mielony op. 20 g#Przyprawa - pieprz zioBowy op. 12 gPrzyprawa do indyka op. 30 gPrzyprawa do kurczka op. 30 gPrzyprawa do rosoBu op. 30 g%Przyprawa papryka sBodka mielona 20 gLRodzynki suBtaDsikie, nie siarkowane, bez dodatku soli op.od 100 g do 250 gRy| paraboliczny op. 400 gJZliwki suszone bez dodatku cukru, bez dodatku soli op. od 100 g do 250 g-Wafle domowe - tortowe op. od 130 g do 200 g8Wafle ry|owe naturalne bez dodatkw op.od 90 g do 150 gtZiarna sezamu oczyszczonego - 100%, bez antyzbrylaczy, substancji wzmacniajcych smak i aromat op. od 100 g do 300 guZiarna sBonecznika Buszczone - 100%, bez antyzbrylaczy, substancji wzmacniajcych smak i aromat op. od 100 g do 300 gZ{urawina suszona, nie siarkowana bez dodatku cukru, bez dodatku soli op. od 100 g do 200 gDPrzyprawa - jarzynka bez soli - mieszanka suszonych warzyw op. 100 g5SaBatka szwedzka pasteryzowana op. od 780 g do 1000 g%SBomka ptysiowa op. od 115 g do 200 g BudyD op.60 g*BuBka tarta zwykBa - op. od 400 g do 500 gBCiasteczka bez dodatku cukru min. 52% zb| - op. od 300 g do 500 g7Grzanki pszenne, |ytnie, zioBowe ,op. od 150 g do 300 g(Kasza jaglana kl.1, op. od 400 g do 1 kg+Kasza jczmienna kl.1,op. od 350 g do 500 g9Pasztet drobiowy nie zawierajcy MOM op. od 200 g do 500g ZaBcznik 5.6$Wafle minimini op. od 100 g do 150 g1Biszkopty bezcukrowe opakowanie od 120 g do 500 gCukier puder op. 400 g %Cukier waniliowy op. od 12 g do 30 g (Groch Buskany kl.1 op. od 400 g do 500 g2Herbatniki bez dodatku cukru op. od 50 g do 400 g Makaron literki z pszenicy DURUM, bezjajeczny na 100 g produktu gotowego ma zawiera nie wicej ni| 0,4 g sodu/1 g soli i 13,5 g cukru op. od.200 g 400 g#Makaron ry|owy op.od 250 g do 500 g*Herbata czarna sypana op.od .90 g do 150 gCzekolada gorzka 'Kasza peczak kl.1, op.od 400 g do 500 g(Makaron Spaghetti op. od 300 g do 500 g^Muss owocowy 100% przecierowy bez dodatku cukru z nisk zawarto[ci soli op. od 100 g do 200 gcMuss warzywno-owocowy 100% przecierowy bez dodatku cukru z nisk zawarto[ci soli op.100 g do 200 g Woda mineralna niegazowana 1,5 l5Buraki wirki, tarte o smaku Bagodnym op.350 do 500 g@C *DH"IL eN1 hP4 SUYZ]yc!Yg#il in suFyw!z)ccB ZO ,cCu  dMbP?_*+%&C&P&\.?'\.?(M&d2?)M&d2?MNPIB7B016 (HP Color LaserJet M 4dXXA4GIS4DINU"x; xSMTJh{B71661F4-A4DC-43DF-BC16-39D337D15A95}InputBinFORMSOURCERESDLLUniresDLLPaperSizeA4MediaTypeSTANDARDOutputBinFaceDownJobPageOrderStandardOrientationLANDSCAPE_CC90PageOutputQualityNormalCollateONPageScalingNoneDuplexNONEResolutionDPI600x600ColorModeColorV4DM" LXX `? `?&`U} b} BG} UE}  E} F} D} D} qK} U D} U DBazylia suszona 10 g L;L L J I @@ @ @ @ @ @@@ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ _SR  ` P a]^^]]]]]]P        :  ;  Y Z Bcd?e@e@e@U@V@U@V @U"@ ~ f? hF pj$@k4@WH\ ~ f@ h pl$@k4@WH\ ~ f@ i p lY@k@o@ WH\ ~ f@ i< p l@k4@ WH\ ~ f@ i p lf@k@o@ WH\ ~ f@ i p lI@k^@ WH\ ~ f@ i^ p lT@k^@ WH\ ~ f @ i_ plT@kb@WH\ ~ f"@ i` plI@kY@WH\ ~ f$@ i pl>@kT@WH\ ~ f&@ ia pl>@kT@WH\ ~ f(@ i> pl@o@ku@WH\ ~ f*@ i pl@k$@WH\ ~ f,@ i pl4@kD@WH\ ~ f.@ i plY@ki@WH\ ~ f0@ i= pl4@kD@WH\ ~ f1@ iG pl$@k4@WH\ ~ f2@ iH pl>@kN@WH\ ~ f3@ iI plY@kd@WH\ ~ f4@ iJ plr@ku@WH\ ~ f5@ i pl.@kI@WH\ ~ f6@ i plkWH\ ~ f7@ i plkWH\ ~ f8@ iK plI@kY@WH\ ~ f9@ iL pl@k.@WH\ DN l6 , @FTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT @! @" @# @$ % @& w@' @( @) @* @+ @, W@- @. @/ :@0 h1 82 h3 84 @5 h6 @7 @8 )@9 h: h; h< h= 8> @? @~ f:@ iM p l@k4@ WH\ ~ !f;@ !iN !p!l$@kD@!WH\ ~ "f<@ "iO "p"lk"WH\ ~ #f=@ #i #p#lY@ki@#WH\ ~ $f>@ $iP $p$l2@k>@$WH\ ~ %f?@ %iQ %q%lI@kY@%WH\ ~ &f@@ &i &q&l@k@&WH\ ~ 'f@@ 'i4 'q'l>@kI@'WH\ ~ (fA@ (i (p(lD@kY@(WH\ ~ )fA@ )i5 )q)l4@kI@)WH\ ~ *fB@ *i *q*l4@kD@*WH\ ~ +fB@ +ib +p+l4@kI@+WH\ ~ ,fC@ ,iR ,p,lQ@kb@,WH\ ~ -fC@ -iS -p-lf@k@o@-WH\ ~ .fD@ .iT .p.lI@k^@.WH\ ~ /fD@ /U /p/l4@kI@/WH\ ~ 0fE@ 0iV 0p0lT@kb@0WH\ ~ 1fE@ 1ic 1p1lk1WH\ ~ 2fF@ 2i? 2p2l@k$@2WH\ ~ 3fF@ 3iW 3p3lI@kQ@3WH\ ~ 4fG@ 4iX 4p4l>@kN@4WH\ ~ 5fG@ 5id 5p5l@k$@5WH\ ~ 6fH@ 6i 6p6lI@kY@6WH\ ~ 7fH@ 7iY 7p7lI@kY@7WH\ ~ 8fI@ 8iZ 8p8lT@kb@8WH\ ~ 9fI@ 9i 9p9l@k$@9WH\ ~ :fJ@ :i :p:lT@kb@:WH\ ~ ;fJ@ ;ie ;p;lI@k^@;WH\ ~ <fK@ <i[ <p<lD@kT@<WH\ ~ =fK@ =if =p=l>@kN@=WH\ ~ >fL@ >g\ >p>l4@lN@>WH\ ~ ?fL@ ?i] ?p?l@k$@?WH\ D lTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT@ @A @B *@C @D @E @F @G @H @I $@J @K J@L hM hN @O hP hQ hR @S @T @U V @W @X @Y Z [ @\ @] @^ @_ @~ @fM@ @i9 @p@lf@kr@@WH\ ~ AfM@ Ai@ ApAl>@kD@AWH\ ~ BfN@ BiA BpBl.@k>@BWH\ ~ CfN@ Cig CpClkCWH\ ~ DfO@ Dih DpDl@k@DWH\ ~ EfO@ Ei EpEl@k@EWH\ ~ FfP@ Fi FpFl@@k@@FWH\ ~ Gf@P@ Gii GpGl@k.@GWH\ ~ HfP@ Hi HpHlQ@mY@HWH\ ~ IfP@ Ii IpIlr@m@IWH\ ~ JfQ@ Jij JpJl$@m4@JWH\ ~ Kf@Q@ Kik KpKlmKWH\ ~ LfQ@ Lil LpLlmLWH\ ~ MfQ@ Mim MpMl$@m4@MWH\ ~ NfR@ NiB NpNl4@mI@NWH\ ~ Of@R@ Oin OpOlkOWH\ ~ PfR@ Pio PpPlmPWH\ ~ QfR@ Qi QpQn$@mD@QWH\ ~ RfS@ Rip RpRl$@m4@RWH\ ~ Sf@S@ Siq SpSlD@oN@SWH\ ~ TfS@ Tir TpTl@m@TWH\ ~ UfS@ Uis UpUlN@m^@UWH\ ~ VfT@ Vit VpVl>@mN@VWH\ ~ Wf@T@ Wiu WpWl>@mN@WWH\ ~ XfT@ Xiv XpXlmXWH\ ~ YfT@ YiC YpYlmYWH\ ~ ZfU@ Ziw ZpZlmZWH\ ~ [f@U@ [ix [p[l$@m>@[WH\ ~ \fU@ \iy \p\l>@mN@\WH\ ~ ]fU@ ]i ]p]lD@kT@]WH\ ~ ^fV@ ^i ^p^lD@kT@^WH\ ~ _f@V@ _i _p_lk_WH\ D lTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT` @a @b @c hd @e w@f ;@g hh hi hj hk @l @m n ho @p @q hr hs ht hu hv w @x y @z @{ @| @} @~ @ @~ `fV@ `i `p`l@k$@`WH\ ~ afV@ ai apal@k$@aWH\ ~ bfW@ bi bpbl$@m>@bWH\ ~ cf@W@ ci cpclD@kT@cWH\ ~ dfW@ di dpdlkdWH\ ~ efW@ ei epel.@k9@eWH\ ~ ffX@ fi fpfl$@m.@fWH\ ~ gf@X@ giz gpglD@mY@gWH\ ~ hfX@ hi{ hphl@m.@hWH\ ~ ifX@ ii ipilb@kr@iWH\ ~ jfY@ ji/ jpjlD@mT@jWH\ ~ kf@Y@ ki- kpklmkWH\ ~ lfY@ li. lpll@m.@lWH\ ~ mfY@ mi2 mpml@m@mWH\ ~ nfZ@ ni| npnlmnWH\ ~ of@Z@ oi} opol$@m>@oWH\ ~ pfZ@ pi~ pppl@m4@pWH\ ~ qfZ@ qi" qpqloqWH\ ~ rf[@ ri rprl$@m>@rWH\ ~ sf@[@ si! spsl@m$@sWH\ ~ tf[@ ti tptl@k$@tWH\ ~ uf[@ ui upulQ@m@`@uWH\ ~ vf\@ vi, vpvl4@m>@vWH\ ~ wf@\@ wiD wpwlowWH\ ~ xf\@ xi xpxl4@oD@xWH\ ~ yf\@ yi ypylD@mT@yWH\ ~ zf]@ zi zpzlQ@ob@zWH\ ~ {f@]@ {i {p{lD@oQ@{WH\ ~ |f]@ |i |p|lN@ob@|WH\ ~ }f]@ }i }p}lI@mY@}WH\ ~ ~f^@ ~i' ~p~l@m.@~WH\ ~ f@^@ i0 pl@m$@WH\ D lTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT @ @ @ h V@ h @ @ @ @ @ h @ @ @ 8 V@ h  @  9` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` 9`~ f^@ i6 plQ@m@`@WH\ ~ f^@ i% plQ@m@`@WH\ ~ f_@ i# plQ@m@`@WH\ ~ f@_@ i$ plQ@m@`@WH\ ~ f_@ iE plQ@m@`@WH\ ~ f_@ i( plD@mN@WH\ ~ f`@ i) plT@mb@WH\ ~ f `@ i& pl4@mD@WH\ ~ f@`@ i pl@m$@WH\ ~ f``@ i+ pl@m$@WH\ ~ f`@ i* plmWH\ ~ f`@ i plmWH\ ~ f`@ i plT@mb@WH\ ~ f`@ i pl4@mD@WH\ ~ fa@ i plr@m@WH\ ~ f a@ i pl@m@WH\ ~ f@a@ i pl@m4@WH\ ~ f`a@ i3 pl@m@WH\ ~ fa@ i pl.@m>@WH\ ~ fa@ i1 pl$@m>@WH\ ~ fa@iplkWH\ ~ fa@iplkWH\ ~ fa@iqlkWH\ ~ fa@iqlkWH\ ~ fb@iqlkWH\ ~ f b@iqlmWH\ ~ f@b@iqlmWH\ ~ f`b@iqlmWH\ ~ fb@iqlmWH\ ~ fb@iqlmWH\ ~ fb@iqlmWH\ ~ fb@iqloWH\ D lTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT*********** `    @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ hC 8 8 ~ fc@iqlmWH\ ~ 8 stusvwxxxy stusvwxxxy 7zzzz [[[[ MMMM NNNN stusvwxxxy MMMM MMMM OOOO OOOOQ rXXXXXTTTO  {|}}   DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD&l*4*******,*4DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD|>s@ZZDB |||U      7ggD Oh+'0HPdt  komputerAdminMicrosoft Excel@r(@mD@q ՜.+,0HP X`hp x   CZʌ VI'CZʌ VI'!Obszar_wydruku ArkuszeNazwane zakresy  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefhijklmnpqrstuvRoot Entry F@NWorkbookSummaryInformation(gDocumentSummaryInformation8o