ࡱ> TW  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSVRoot Entry F5;yUWorkbookSummaryInformation(DocumentSummaryInformation8 \pDyrektor Ba== PK8X@"1Arial1Arial1Arial1Arial1Arial1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1.Times New Roman1Arial1Arial1.Times New Roman1.Times New Roman1.hTimes New Roman1.hTimes New Roman1( Arial Narrow1Arial1( Arial Narrow1( Arial Narrow1Arial1.Times New Roman1.Times New Roman1Arial1:Calibri1 :Calibri1>:Calibri1?:Calibri1:Calibri1 :Arial14:Calibri1 :Calibri1,8:Calibri18:Calibri18:Calibri1<:Calibri14:Calibri1:Arial1:Calibri1:Calibri1 :Calibri1h8:Cambria1:Calibri1(: Arial Narrow1.:Times New Roman1:Calibri1(: Arial Narrow1(: Arial Narrow1(: Arial Narrow7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-w)9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-+A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-,'_-* #,##0_-;\-* #,##0_-;_-* "-"_-;_-@_-4/_-* #,##0.00_-;\-* #,##0.00_-;_-* "-"??_-;_-@_-"Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\)#,##0.00_ ;\-#,##0.00\ !#,##0.00_ ;[Red]\-#,##0.00\  0.000 #,##0.000 #,##0.0000 #,##0.0 0.0000[$-415]d\ mmmm\ yyyy 0.00000 0.000000 0.0000000 0.000000000.0                                                                       + )   `  ff ! P " P #  # $  %   &  ' a> ( ) *     , * , , , +        "    !  #<@ "       ,! ! #       X " "|""@ @  "|"@   #|@ @  ,!  8 " @  8"@@ ,  ,  ,"   ,   |""@ @  "|"@  "|""@ @  x@ @ x@ @  -8@ @  -(8@ @  x@ @  .8@ @  x@ @ 8@ @ x@ @ 8@ @ -8@ @  -*8@ @  / x -(8 -8 8  #|  #<   , #   " x"@ @  !x"@ @  "x"@ @  #|"@ @   l"@ @         / " "|"@@    ,@  l"@@    ,@ @  l@ @    ,@ "| @  "|! @  |!@ @ |! @  8"@ <"@ @ <" @ 1 |@ @ | @ 0 1 8"@ @ 8" @  ,)  ,! |@ | 8@@ 8 @ 8"@ @ 8" @ 0 / " ," ,  ," ||W}-}  00_)}-}  00_)}-}  00_)}-}  00_)}A}  00_)ef[$ -}A}  00_)ef [$ -}A}  00_)L[$ -}A}  00_)L[$ -}-}  00_)}A}  00_)L[$ -}A}  00_)L[$ -}A}  00_)L [$ -}A}  00_)23[$ -}A}  00_)23[$ -}-}  00_)}-}  00_)}A}   00_)23[$ -}-}!  00_)}A}"  00_)[$ -}A}#  00_)[$ -}A}$  00_)[$ -}A}%  00_)[$ -}A}&  00_)[$ -}A}'  00_) [$ -}}( ??v 00_)̙[$ -##0."-"? B_-; }}) ??? 00_)[$ -???##0.???"-"? ???B_-; ???}A}* a 00_)[$ -}(}-  00_)}A}. } 00_)[$ -}}/  00_)[$ -???##0.???"-"? ???B_-; ???}A}0  00_)[$ -}A}1  00_)?[$ -}A}2  00_)23[$ -}-}3  00_)}A}4 e 00_)[$ -}}5 } 00_)[$ -##0."-"? B_-; }(}6  00_)}U}8  00_)[$ -##0.}-}9  00_)}-}:  00_)}-};  00_)}x}< 00_)[$## "- B_}A}B  00_)[$}(}U 00_)}(}V 00_)}(}W 00_)}(}X  00_)}(}c 00_)}(}d 00_)}(}f 00_)}(}g  00_)}(}h  00_)}-}j  00_)}(}o  00_)}(}p  00_)}(}q  00_)}(}s  00_)}(}t  00_)}(}v 00_)}(}} 00_)}(}~ 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(}  00_)}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(} 00_)}(}  00_)}(}  00_)}(}  00_)}(}  00_)}(}  00_)20% - akcent 1C20% - akcent 1 %20% - akcent 2C"20% - akcent 2 %20% - akcent 3C&20% - akcent 3 %20% - akcent 4C*20% - akcent 4 %20% - akcent 5O.20% - akcent 5 ef %20% - akcent 6O220% - akcent 6  ef %40% - akcent 1O40% - akcent 1 L %40% - akcent 2O#40% - akcent 2 L湸 %40% - akcent 3C'40% - akcent 3 %40% - akcent 4O+40% - akcent 4 L %40% - akcent 5O/40% - akcent 5 L %40% - akcent 6O340% - akcent 6  Lմ %60% - akcent 1O 60% - akcent 1 23 %60% - akcent 2O$60% - akcent 2 23ٗ %60% - akcent 3C(60% - akcent 3 %60% - akcent 4C,60% - akcent 4 % 60% - akcent 5O060% - akcent 5 23 %!60% - akcent 6C460% - akcent 6 % "Akcent 1CAkcent 1 O % #Akcent 2C!Akcent 2 PM % $Akcent 3C%Akcent 3 Y % %Akcent 4C)Akcent 4 d % &Akcent 5C-Akcent 5 K % 'Akcent 6C1Akcent 6  F %!(Dane wej[cioweDane wej[ciowe ̙ ??v% !)Dane wyj[cioweDane wyj[ciowe  ???%????????? ??? *Dobre=Dobre  a%+* Dziesitny,2Dziesitny [0]-6 HiperBcze  '.Komrka poBczonaWKomrka poBczona }%/Komrka zaznaczonaKomrka zaznaczona  %????????? ???0 NagBwek 1I NagBwek 1 I}%O1 NagBwek 2I NagBwek 2 I}%?2 NagBwek 3I NagBwek 3 I}%233 NagBwek 4; NagBwek 4 I}%4 NeutralneE Neutralne  e%&Normalny5 Obliczenia Obliczenia  }% 6 L Odwiedzone hiperBcze  7* Procentowy 8SumaKSuma %OO'9Tekst obja[nieniaI5Tekst obja[nienia %':Tekst ostrze|eniaI Tekst ostrze|enia %;TytuB1TytuB I}% <Uwagad Uwaga  =&Walutowy>. Walutowy [0]? Walutowy 2@ Walutowy 3A Walutowy 4 BZBe9ZBe  %XTableStyleMedium2PivotStyleLight16`abCZZ VI00  ;p !tL.p.Nazwa produktuJ.m.Cena jednostkowa brutto w zB 8Wartos brutto min. ilo[ci w zB (iloczyn kolumy 3 i 5)Ilo[min.max.O(sBownie zBotych ____________________________________________________________ )I(czytelny podpis osoby/osb uprawnionej/ych do reprezentowania Wykonawcy)9Wartos brutto max. ilo[ci w zB (iloczyn kolumny 4 i 5)$ w tym VAT: ______________ zB ____ gr "Miejscowo[ & & & & & & & & & & & dnia& & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & & .N Cena oferty (brutto) cz[ci IX za maksymaln ilo[: ______________ zB ____ gr5DFL#CZZ VI - artykuBy oglnospo|ywcze Ry| 1 kgSztKg4Brzoskwinie w lekkim syropie, poBwki - puszka 850 g BudyD 60 g&BuBka tarta zwykBa - opakowanie 400 g !Cukier krysztaB pakowany po 1 kg Cukier puder pakowany po 400 g Cukier waniliowy 15 g opakowanieDro|d|e pakowane po 84 g Galaretka op. 75g7Kawa inka sypka, 100% naturalnych skBadnikw op. 150 g %Kluski parowe [wie|e pakowane po 400gKisiel pakowany po 77 g(Kapusta czerwona pasteryzowana op. 850 g#Przyprawa - lubczyk suszony op. 8 g)Przyprawa - li[ laurowy suszony op. 6 g Przyprawa - majeranek op. 8 g Mka ziemniaczana kl. 1 op. 1kgZMuss warzywno-owocowy 100% przecierowy bez dodatku cukru z nisk zawarto[ci soli op. 100g"Przyprawa - pieprz zioBowy op. 12gfPomidory suszone z bazyli i czosnkiem, pomidory szuszone co najmniej 58%, czosnek 23%, sBoik - 315 ml-Pasztet drobiowy nie zawierajcy MOM op. 200gProszek do pieczenia op. 30gPrzyprawa do ziemniakw op. 25gSyrop owocowy op. 400 ml!TuDczyk w sosie wBasnym op. 170 g&Przyprawa - ziele angielskie op. 15 g%{urek (mka |ytnia, czosnek) op. 0,5l*Makrela filet w sosie pomidorowym op. 170gKasza jczmienna kl.1, 1 kg %Kasza manna bByskawiczna kl.1, 400 g M Cena oferty (brutto) cz[ci IX za minimaln ilo[: ______________ zB ____ gr4CEKRAZEM:Mka pszenna typ 480 op. 1 kg ZaBcznik 5.6.Ananas w lekkim syropie plastry - puszka 340 g/Ananas w lekkim syropie plastry - puszka 1840 gBaton owsiany 400g/24szt/opOpBiszkopty bezcukrowe 500 g%BuBka tarta zwykBa - opakowanie 5 kg !Chrzan tarty w sBoiku 60% op.160gCzekolada mleczna 90 g,Czosnek granulowany premium 720 g opakowanie#D|em 100% owocw - opakowanie 200 gGroch Buskany kl.1 &Herbata owocowa ekspresowa 20 saszetek-Herbatniki PETIT bez dodatku cukru op. 400 g Op.:Kakao naturalne o obni|onej zawarto[i tBuszczu op. 150 g Kasza jczmienna kl.1, 5 kg Kasza bulgur premium op. 5kg%Kasza gryczana palona premium op. 5kg5Ketchup 200 g pomidorw na 100 g produktu op. 1,1 kg 'Majonez dekoracyjny Winiary op. 700 ml )Koncentrat pomidorowy 30% 950g opakowanie%Koncentrat barszcz czerwony op. 300mlSzt.Aoso[ norweski plastry 100gMakaron nitki piciojajeczny na 100 g produktu gotowego ma zawiera nie wicej ni| 0,4 g sodu/1 g soli i 13,5 g cukru op. 250 g Makaron Spaghetti op. 5 kg&Makaron [widerki peBne ziarno op. 5 kg.Makaron rurka - penne - ziti rigate 34 op. 5kgMakaron zacierka 250g#Makaron wst|ka tagiatelle op. 500g&Mka do wypieku pizzy TYP 00 op. 10kg Mid 100% nektarowy, wielokwiatowy, naturalny, bez barwnikw i domieszek, dostarczamy w opakowaniu szklanym - sBoik. Mid nie mo|e by mieszanin r|nych miodw op. 1,2 kgMusztarda op. 1 kgNutella,Olej rzepakowy z pierwszego tBoczenia, 5 l #Oliwa z oliwek EXTRA Virgin, 500ml#Ogrki konserwowe w sBoiku 880/450g#Pestki sBonecznika Buskane op. 100gPBatki migdaBw op. 1 kg=PBatki jaglane kl. 1 struktura i konsystencja sypka, op. 400gPBatki orkiszowe op. 400gIPBatki owsiane grskie - kl. 1 - struktura i konsystencja sypka op. 400gPBatki ry|owe op. 500gPulpa pomidorowa op. 4,1kg Przyprawa - Curry 600 gPrzyprawa - Kucharek op. 1kg2Przyprawa - pieprz czarny mielony premium op. 700g%Przyprawa - pieprz w ziarnach op. 1kg Przyprawa w pBynie Maga op. 960g#Przyprawa - papryka sBodka op. 570g,Przyprawa - Delikat do misa Knorr op. 600 g-Przyprawa - Delikat do drobiu Knorr op. 600 g)Przyprawa - Delikat gyros Knorr op. 500 gFRodzynki, nie siarkowane bez dodatku cukru, bez dodatku soli op. 1 kgRy| paraboliczny op. 5 kgmSoki warzywno - owocowe 100% przecierowe, pasteryzowany bez dodatku cukru z nisk zawarto[ci soli op. 300 mlSos fix bolognese op. 1 kgSl niskosodowa op. 1 kg.Wafle ry|owe naturalne bez dodatkw op. 100 g(Wafle kukurydziane bez dodatkw op. 100g!Woda mineralna niegazowana 500 mlM{urawina suszona, nie siarkowana bez dodatku cukru, bez dodatku soli op. 1 kg^PBatki kukurydziane o zawarto[ci kukurydzy min. 92% - r|ne rodzaje z peBnego ziarna op. 250 gOpis produktu rwnowa|nego*Nazwa handlowa stosowana przy fakturowaniuzpC ZD1HI3_K-N gP mQ ST=V_Y9[c]"_eccB  $qa~˟  dMbP?_*+%,: &C&P&\.?'\.?(M&d2?)M&d2?M~ Brother DCP-T525WPrinter  4dXXA4BRSTDV yy pX7 '''' ,@''''dArialdArialdArial dy$Arial0' POLISHPRIVDCP-T525W?! UU 'DyrektorDYREKCJAdDYREKCJAHGCT" 3XX `? `?&`U} a} BG} IE}  E} F} D}  D} mK} I D} I D5.Ananas w lekkim syropie plastry - puszka 565 gL;L L J I @@ @ @ @ @ @@@ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ ^SR 2_ \\P `\]]\\\\\\P        r  s  Y Z 6bc?d@d@d@U@V@@  ~ e? g3 oi@j@WH ~ e@ g4 oi$@j(@WH ~ e@ g5 o6 i$@j.@ WH ~ e@ h7 o k@j$@ WH ~ e@ h o k@j@ WH ~ e@ h o kD@jF@ WH ~ e@ h o k>@jA@ WH ~ e @ h8 ok$@j.@WH ~ e"@ h9 ok$@j&@WH ~ e$@ h oki@j@j@WH ~ e&@ h ok@j@WH ~ e(@ h ok$@j.@WH ~ e*@ h: oki@jl@WH ~ e,@ h; ok$@j&@WH ~ e.@ h ok$@j(@WH ~ e0@ h< ok>@j@@WH ~ e1@ h okD@jF@WH ~ e2@ h= ok@j$@WH ~ e3@ h> o6kI@jK@WH ~ e4@ h? o@k$@j(@WH ~ e5@ hA okQ@jR@WH ~ e6@ h pkd@j@d@WH ~ e7@ hC pk4@j5@WH ~ e8@ hD pk.@j>@WH ~ e9@ h- pk.@j0@WH DT l: , @HTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT @! @" @# @$ @% @& @' @( @) @* @+ @, @- @. @/ @0 @1 @2 @3 :@4 '@5 @6 @7 @8 @9 @: @; @< @= @> @? @~ e:@ hB o kD@jF@ WH ~ !e;@ !h. !p!k>@j?@!WH ~ "e<@ "h "p"k@j@"WH ~ #e=@ #hE #p#k(@j*@#WH ~ $e>@ $h $p$kN@j@P@$WH ~ %e?@ %h %p%kr@j`s@%WH ~ &e@@ &hH &pI&k.@j0@&WH ~ 'e@@ 'hG 'p'kA@jB@'WH ~ (eA@ (hJ (p(k.@j0@(WH ~ )eA@ )hF )p)k2@j3@)WH ~ *eB@ *hK *p*ka@j b@*WH ~ +eB@ +hL +p+k9@j>@+WH ~ ,eC@ ,hM ,p,k.@j4@,WH ~ -eC@ -hN -p-k4@j9@-WH ~ .eD@ .hP .pI.ka@ja@.WH ~ /eD@ /hO /p/kT@j@U@/WH ~ 0eE@ 0f, 0p0k>@kA@0WH ~ 1eE@ 1h1 1p1kf@j g@1WH ~ 2eF@ 2h! 2p2kD@jF@2WH ~ 3eF@ 3hQ 3p3k@j@3WH ~ 4eG@ 4hR 4p4k2@j4@4WH ~ 5eG@ 5h" 5p5k@j@5WH ~ 6eH@ 6hS 6p6k2@j4@6WH ~ 7eH@ 7hT 7p7k.@j0@7WH ~ 8eI@ 8hW 8p8k@`@j`@8WH ~ 9eI@ 9hU 9p9kI@lK@9WH ~ :eJ@ :hV :p:k9@l:@:WH ~ ;eJ@ ;h% ;p;m4@l9@;WH ~ <eK@ <hX <pI<m@l @<WH ~ =eK@ =hY =p=k@l@=WH ~ >eL@ >hZ >p>k @l$@>WH ~ ?eL@ ?hq ?p?k @l$@?WH D lTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT@ @A @B @C u@D @E @F @G @H @I @J @K @L @M @N @O @P @Q @R @S @T @U W@V @W @X V@Y @Z @[ @\ @] @^ @_ @~ @eM@ @h[ @pI@k@l$@@WH ~ AeM@ Ah\ ApAk0@l1@AWH ~ BeN@ Bh] BpIBk @l$@BWH ~ CeN@ Ch$ CpCk@l@CWH ~ DeO@ Dh& DpDk.@l0@DWH ~ EeO@ Eh^ EpEkD@jF@EWH ~ FeP@ Fh_ FoFk@j@FWH ~ Ge@P@ Gh` GpGkD@lF@GWH ~ HeP@ Hh HpHkN@j@P@HWH ~ IeP@ Ih IpIkT@j@U@IWH ~ JeQ@ Jh JpJkD@jF@JWH ~ Ke@Q@ Khd KpKk @j"@KWH ~ LeQ@ Lha LpLk$@l.@LWH ~ MeQ@ Mh# MpMk.@l0@MWH ~ NeR@ Nhb NpNk$@l&@NWH ~ Oe@R@ Oh* OpOkI@lI@OWH ~ PeR@ Phe PpPk2@l4@PWH ~ QeR@ Qhf QpQk2@l4@QWH ~ ReS@ Rhg RpRk @l$@RWH ~ Se@S@ Shc SpSkA@lB@SWH ~ TeS@ Th' TpTk>@l?@TWH ~ UeS@ Uhh UpUk@n@UWH ~ VeT@ Vh VpVk.@l0@VWH ~ We@T@ Whi WpWkD@nF@WWH ~ XeT@ Xhj XoXky@l|@XWH ~ YeT@ Yhk YpYk @l$@YWH ~ ZeU@ Zhl ZpZk@l@ZWH ~ [e@U@ [h( [p[k @l$@[WH ~ \eU@ \h) \p\k2@l4@\WH ~ ]eU@ ]hn ]p]kI@lI@]WH ~ ^eV@ ^hm ^p^kI@lI@^WH ~ _e@V@ _ho _p_kf@lg@_WH D lTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT` 9@a @ b  c @d @e @f @g @h @i @j @k @l @m hCn Jo ;p q ,r ,s ,t ,u ,v ,w ,x ,y ,z ,{ ,| ,} ,~ , ,~ `eV@ `hp `o`k@l@`WH ~ aeV@ ah+ aoakf@l g@aWH b} b~0b crstruvwxxx drstruvwxxx e/eyyyy ff[[[[ g gMMMM hhNNNN irstruvwxxx j jMMMM kkMMMM l lOOOO mmOOOOQ nqXXXXXTOOO o o pz{|| p p qDDDDrDDDDsDDDDtDDDDuDDDDvDDDDwDDDDxDDDDyDDDDzDDDD{DDDD|DDDD}DDDD~DDDDDDDDDlTT4*******,*4,,,,,,,,,,,DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD>?@ZZDB I llmmooppggjjkkff eehh7ggD  Oh+'0HPdx  komputer DyrektorMicrosoft Excel@lpJ@mD@;y՜.+,0HP X`hp x   CZʌ VI'CZʌ VI'!Obszar_wydruku ArkuszeZakresy nazwane F,Arkusz programu Microsoft Office Excel 2003Biff8Excel.Sheet.89qCompObj x