ࡱ>  ZO\p U|ytkownik Ba= =Z$8X@"1Arial1Arial1Arial1Arial1@Arial1Arial1HCzcionka tekstu podstawowego1Arial1Arial1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Arial1 Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri19Arial1Calibri1Calibri1,Century Gothic1,Century Gothic1Arial1HCzcionka tekstu podstawowego1Calibri1Calibri1 Calibri1>Calibri1?Calibri1Calibri1Arial14Calibri1 Calibri1,6Calibri16Calibri16Calibri1<Calibri1Arial114Calibri1Arial1Calibri1Calibri1 Calibri1*h6 Calibri Light1Calibri1Calibri1 Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri1Calibri7#,##0\ "zB";\-#,##0\ "zB"A#,##0\ "zB";[Red]\-#,##0\ "zB"C#,##0.00\ "zB";\-#,##0.00\ "zB"M$#,##0.00\ "zB";[Red]\-#,##0.00\ "zB"w*9_-* #,##0\ "zB"_-;\-* #,##0\ "zB"_-;_-* "-"\ "zB"_-;_-@_-,)'_-* #,##0_-;\-* #,##0_-;_-* "-"_-;_-@_-,A_-* #,##0.00\ "zB"_-;\-* #,##0.00\ "zB"_-;_-* "-"??\ "zB"_-;_-@_-4+/_-* #,##0.00_-;\-* #,##0.00_-;_-* "-"??_-;_-@_-w9_-* #,##0\ _z_B_-;\-* #,##0\ _z_B_-;_-* "-"\ _z_B_-;_-@_-A_-* #,##0.00\ _z_B_-;\-* #,##0.00\ _z_B_-;_-* "-"??\ _z_B_-;_-@_-a.#,##0.00\ [$zB-415];[Red]\-#,##0.00\ [$zB-415]!#,##0.00\ _z_B%#,##0.00\ [$ -1])#,##0.0000\ [$ -1]%#,##0.0000\ _z_B!#,##0.00\ "zB""Tak";"Tak";"Nie"7"Prawda";"Prawda";"FaBsz"G!"WBczone";"WBczone";"WyBczone"],[$ -2]\ #,##0.00_);[Red]\([$ -2]\ #,##0.00\)                                                                     !  + )  " "Z " # ` $ ff % P & P '  ' (  ) *   +    , a> - . /     , * 0   1 1 1  1" 2" 3" 1"x 4*8 4 4 5*8 4"x 4 ( 48 4"8 4 8 48 4 4 4   4(8 1 8 4 ( 4"8 58 58 38 68 71< 78 4( 4@ @  4 48 4@ @  48 88 4(8 1 8 4(8@ @  1 8@ @  4*8 4(8@  1@ @  48@ @  48 48 4 48 ( 48 8@ @ 7 8 71 < 88@ @  8(8 88 88@  9 8 88 9 48  48  88 8 88 4 48 88 8 8@  :8  5*8@ 58@ 58@ 6 x 6 x  3 x 3 x 3 x@ @    6"x 6x 6x 6|@ @  6|@ @ ;8 9" 9    <"x x < x 38 38 3!x@ @  3"x@ @  3!x@ @ 6 38 38 ||x}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef[$ -}A} 00_)ef [$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L[$ -}A} 00_)L [$ -}A} 00_)23[$ -}A} 00_)23[$ -}A} 00_)23[$ -}A} 00_)23[$ -}A}  00_)23[$ -}A}! 00_)23 [$ -}A}" 00_)[$ -}A}# 00_)[$ -}A}$ 00_)[$ -}A}% 00_)[$ -}A}& 00_)[$ -}A}' 00_) [$ -}}( ??v00_)̙[$ -##0."-"? B_-; }}) ???00_)[$ -???##0.???"-"? ???B_-; ???}A}* a00_)[$ -}(}0  00_)}A}1 }00_)[$ -}}2 00_)[$ -???##0.???"-"? ???B_-; ???}A}3 00_)[$ -}A}4 00_)?[$ -}A}5 00_)23[$ -}-}6 00_)}A}7 W00_)[$ -}(}8 00_)}}9 }00_)[$ -##0."-"? B_-; }(}:  00_)}U}> 00_)[$ -##0.}-}? 00_)}-}@ 00_)}-}A 00_)}x}B00_)[$## "- B_}A}E 00_)[$}}G}}H}}I}}J}}K}}L}-}M4_)}}N}}O}}P}}Q}-}R4_)}}S}}T}}U}}V}}W}}X}}Y}}Z}}\}}]}}^}}_}}`}}a}}b}}c}}d _)[$##  "-  B_-; }}e _)[$##  "-  B_-; }}f}}g}}h}}i}}j}}k}}l}}m}}n}}o}}p}}q}}r}}s}}t}}u}}v}}w}}x}}z}}| _)[$##  "-  B_-; }}} _)[$##  "-  B_-; }}~}}}}}}}}}}}}}_)[$ ##  "-  B_-;}}}-}_)}}}}}}}}}}}}}}}-} _)}}}}}}}-}_)}-}_)}-}_)}-}_)}-}_)}-}4_)}-}_)}-}_)}-}_)}-}_)}}}}}}}-}4_)}(}_)}-}_)}(}_)}}}}}-}L_)}-}4_)}-}23_)}}}}!20%  akcent 1O20%  akcent 1 ef %!20%  akcent 2O"20%  akcent 2 ef %!20%  akcent 3O&20%  akcent 3 ef %!20%  akcent 4O*20%  akcent 4 ef %!20%  akcent 5O.20%  akcent 5 ef %!20%  akcent 6O220%  akcent 6  ef %!40%  akcent 1O40%  akcent 1 L %!40%  akcent 2O#40%  akcent 2 L˭ %!40%  akcent 3O'40%  akcent 3 L %!40%  akcent 4O+40%  akcent 4 L %!40%  akcent 5O/40%  akcent 5 L %!40%  akcent 6O340%  akcent 6  L %!60%  akcent 1O 60%  akcent 1 23 %!60%  akcent 2O$60%  akcent 2 23 %!60%  akcent 3O(60%  akcent 3 23 %!60%  akcent 4O,60%  akcent 4 23f %! 60%  akcent 5O060%  akcent 5 23 %!!60%  akcent 6O460%  akcent 6  23Ў % "Akcent 1CAkcent 1 Dr % #Akcent 2C!Akcent 2 }1 % $Akcent 3C%Akcent 3  % %Akcent 4C)Akcent 4  % &Akcent 5C-Akcent 5 [ % 'Akcent 6C1Akcent 6  pG %!(Dane wej[cioweDane wej[ciowe ̙ ??v% !)Dane wyj[cioweDane wyj[ciowe  ???%????????? ??? *Dobry=Dobry  a%+* Dziesitny,2Dziesitny [0]-Excel Built-in Normal .Heading /Heading106 HiperBcze  c'1Komrka poBczonaWKomrka poBczona }%2Komrka zaznaczonaKomrka zaznaczona  %????????? ???3 NagBwek 1I NagBwek 1 DTj%Dr4 NagBwek 2I NagBwek 2 DTj%?5 NagBwek 3I NagBwek 3 DTj%236 NagBwek 4; NagBwek 4 DTj%7 NeutralnyE Neutralny  W%&Normalny8 Normalny 36 Normalny 3 9 Obliczenia Obliczenia  }% : L Odwiedzone hiperBcze  Or;* Procentowy <Result =Result2 >SumaKSuma %DrDr'?Tekst obja[nieniaI5Tekst obja[nienia %'@Tekst ostrze|eniaI Tekst ostrze|enia %ATytuB1TytuB DTj% BUwagad Uwaga  C&WalutowyD. Walutowy [0] EZBy9ZBy  %XTableStyleMedium2PivotStyleLight16`@ 2.1 miso i prrodukty misne82.2 R|ne produkty spo|. 2.3 Produkty mleczarskie./2.4 Mro|onki i ryby>2.5 Warzywa i owoce9S2.6 Pieczywo 005 MLp.JNazwa artykuBu spo|ywczego /proponowana gramatura lub wielko[ opakowania/J.m.)Szacunkowe zapotrzebowanie na okres umowy1. Filet z kurczakakg2. Porcje rosoBowe z kurczaka3. Kaczka mro|ona4. wiartka kurczaka5. Wtrbka drobiowa6. Miso gulaszowe z indyka7. PWdlina drobiowa typ szynka, baleron, poldwica-zawarto[ misa nie mniej n| 70%8. SkrzydeBka drobiowe9. Korpusy kacze10. 11. 12. 3Parwki drobiowe, zawarto[ misa nie mniej ni| 85%13. Boczek surowy b/|eber14. Karczek bez ko[ci15. KieBbasa biaBa surowa16. TWdlina wieprzowa typ szynka, baleron, poldwica - zawarto[ misa nie mniej ni| 80%17. 18. KieBbasa cienka w ptkach19. Aopatka bez ko[ci20. Mortadela21. 22. Schab b/k23. Szynka b/k surowa24. SBonina25. Boczek wdzony parzony26. Golonka wieprzowa27. 28. 29. WoBowina b/k30. 31. oWdlina drobiowa bezglutenowa typ szynka, filet z kurczaka, filet z indyka - zawarto[ misa nie mniej ni| 90%.32. ^Wdlina wieprzowa bezglutenowa typ szynka, schab, poldwica- zawarto[ misa nie mniej ni| 90%ABCDE33. R|ne produkty spo|ywcze1.szt2.3.Brzoskwinie w syropie 820g4.5.Biszkopty okrgBe 120g6.Cukier krysztaB 1 kg8.#Galaretka owocowa (r|ne smaki) 75g10.Groszek konserwowy 400g11.Herbata ekspresowa po 100szt.opk13.Papryka konserwowa 0,9L14.Kasza gryczana 5kg15.16.17.Kasza manna 1kg 18. Ketchup 970g19.21.22.23. Koncentrat pomidorowy 30% 4,5kg24.Kukurydza konserwowa 400g25.26.29.Mka pszenna typu 450  1kg30.Mka ziemniaczana 1kg31.Musztarda 1 kg32.Ocet spirytusowy 10% 500ml33.Olej rzepakowy 1,0 L34.35.Oliwki czarne, zielone 220gr 36.PBatki owsiane 0,5 kg37.PBatki kukurydziane 500grRy| sypki dBugoziarnisty 1kg39.40.SBonecznik Buskany 80g41.42.Sok r|ne smaki 2L-karton43.Sl kuchenna 1kg44.Zledzie pBaty Matiasy 4kg45.TuDczyk saBatkowy w oleju 170g46.47.48.Herbatniki 100g49.Przyprawa w pBynie 1kgChrupki kukurydziane 200g51.52.Wafelek bez czekolady 26 gr53.Woda mineralna 5L54.Sos sojowy 150g55.56.Wafle ry|owe 110g57.58.59.60.Kwasek cytrynowy 1kg61.Li[ laurowy 1kg62.Majeranek 1kg63. Bazylia 1kg64.Pieprz czarny mielony 1kg65.Czosnek granulowany 1 kg66. Oregano 1 kg67. Lubczyk 1kg68.69.Koper suszony 1kg70.Natka pietruszki suszona 1kg71.Papryka sBodka 1 kg72.{elatyna spo|ywcza 1 kg73.74.Ziele angielskie 1kg75.76.77.szt.79.Korpusy babeczek sBone 300g80.Placki pszenne Tortilla 240grProdukty mleczarskieMro|onki i rybyMro|ona mieszanka owocowaMro|ony kalafiorBukiet warzyw 3-skBadnikowyMro|ona fasola szparagowaPapryka mro|ona 3 kolorowaMro|ona ryba  filet tilapia Dynia kostkiMro|one brokuByWBoszczyzna paskiPierogi z seremMro|ony szpinak li[cieMro|ona marchew kostkaPierogi ze szpinakiemPodgrzybki mro|oneCukinia kostkaMakrela wdzona tuszkaPaluszki rybne z fileta- 6kgop Warzywa i owoce [wie|e i suszoneJabBkaKapusta pekiDskaKoperek  natka pczekPietruszka na-pczekPomidorySaBata masBowa SaBata lodowaSaBata ozdobnaKapusta biaBa mBodaRzodkiewka-pczekPorCebulaBurak czerwonyMarchew Rzepa biaBaBananyCytryny Mandarynki PieczarkiWinogrona biaBeWinogrona czerwoneCzosnek gBwkiGruszkiKiwiSelerBrzoskwinia [wie|a Nektarynka34. Pomidor cherry35. Opis towaruelement tuszki kurczka, schBodzony, klasa I, wBa[ciwie umi[niony, wykrwawiony i ocieknity, miso niepoddane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznienie, masowanie, ostrzykiwanieKorpus [wie|y, w postaci tuszki drobiowej patroszonej tj. produkt uboju i obrbki poubojowej kurczt - usunito narzdy wewntrzne oraz gBow i Bapy. PrawidBowo wykrwawiony i ocieknityProdukt uboju i obrbki poubojowej drobiu, [wie|y, schBodzony, klasa I, usunite narzdy wewntrzne oraz gBowa i Bapy. WBa[ciwie umi[niony, wykrwawiony i ocieknityfElement tuszki kurczaka, [wie|y, schBodzony, wBa[ciwie umi[niony, prawidBowo wykrwawiony i ocieknityOprodukt uboju i obrbki poubojowej kurczt, prawidBowo wykrwawiony i ocieknitylZwie|e, miso niepoddane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznienie, masowanie, ostrzykiwanieT Wyrb wdliniarski z misa drobiowego o zawarto[ci misa co najmniej 70% w produkcie( Z kurczt, [wie|e, schBodzone, element nieuszkodzony, waga pojedynczego produktu nie mniej ni| 120 g, zapach charakterystyczny dla misa [wie|egoKorpus [wie|y, w postaci tuszki drobiowej patroszonej tj. produkt uboju i obrbki poubojowej kaczt - usunito narzdy wewntrzne oraz gBow i Bapy. PrawidBowo wykrwawiony i ocieknitynZawarto[ misa min. 85%, bez dodatku MOM, smak i zapach charakterystyczny dla dane< go asortymentu. Bez osBonkilBez ko[ci,surowy, zawarto[ tBuszczu nie wicej ni| 10%, [wie|y, zapach charakterystyczny dla misa [wie|egoBez ko[ci, uformowany w ksztaBcie walca, zawarto[ tBuszczu nie wicej ni| 15%, zapach charakterystyczny dla misa [wie|ego, miso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznienie, masowanie, ostrzykiwaniesurowy wyrb wdliniarski zawierajacy drobne miso wieprzowe oraz kawaBki szynki przyprawione pieprzem, [wie|ym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita naturalneWieprzowa, wdzona, parzona, zawierajca co najmniej 70% misa w produkcie, bez widocznych oczek tBuszczu, [rednio rozdrobniona, osBonka naturalna [ci[le przylegajca do farszu, zapach i smak charakterystyczny dla wyrobw wdzonych, parzonychBez ko[ci, [wie|a, zapach charakterystyczny dla misa [wie|ego, barwa misa jasnor|owa, miso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznienie, masowanie, ostrzykiwanieParzona, osBonka sztuczna, bez widocznych oczek tBuszczu, wyczuwalny smak misa. Zawarto[ misa co najmniej 40% w produkcie, [wie|a, zapach charakterystyczny dla wyrobw masarskichMiso wieprzowe bez ko[ci, czyste, o barwie jasnoczerwonej, czerwonej, bez przebarwieD. Konsystencja jdrna, elastyczna; zapach swoisty dla misa wieprzowego Zwie|a, biaBa, surowa, w pBatachoBez ko[ci, parzony, zawarto[ tBuszczu nie wicej ni| 10%, [wie|y, zapach charakterystyczny dla misa wdzonegocz[ przedniej lub tylnej nogi wieprzowej, powierzchnia czysta, nie zakrwawiona, bez przekrwieD, zmia|d|onych ko[ci,barwa tBuszczu biaBa z odcieniem kremowym lub lekko r|owym, w przypadku misa i tBuszczu mro|onego dopuszcza si nieznaczne zszarzenie barwy na powierzchni.Miso woBowe bez ko[ci, czyste, o barwie czerwonej, bez przebarwieD. Konsystencja jdrna, elastyczna; zapach swoisty dla misa woBowegoWyrb o zawarto[ci misa drobiowego nie mniej ni| 90%, skBadniki nie zawieraj glutenu (pszenica, jczmieD, |yto, owies) brak ostrze|eD o zanieczyszczeniach krzy|owych tymi zbo|amiWyrb o zawarto[ci misa wieprzowego nie mniej ni| 90%, skBadniki nie zawieraj glutenu (pszenica, jczmieD, |yto, owies) brak ostrze|eD o zanieczyszczeniach krzy|owych tymi zbo|amiD produkt uboju i obrbki poubojowej indyka, miso [wie|e, schBodzoneBaton zbo|owy 40 g.zawierajacy jedynie produkty zbo|owe, suszone owoce, nasiona , sBodzony miodem, bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci;bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do |ywno[ci #Ananas plastry w syropie, min. 565gbez substancji konserwujcych BudyD 40g (r|ne smaki) *jednoznacznie oznakowane jako bezglutenoweRklasyczny cukier o charakterystycznych krysztaBach i doskonaBej rozpuszczalno[ci.Pbez sztucznych barwnikw, zawierajaca naturalne koncentraty i barwniki ro[linne N zielony w zalewie przezroczystej, puszka, 400 g o zawarto[ci masy netto 240 g#naturalna mieszanka herbat czarnych%Herbata ekspresowa owocowa po 25 szt.opk.G znaturalnych suszy owocowych, bez sztucznych barwnikw i konserwantw*Jaja kurze opakowanie jednostkowe po 10szt nasiona suchenasiona suche - Ja[ karBowy9oczyszczone z Buski i rozBupane i osuszone ziarna grochuopakowanie zgrzane6Kakao naturalne 150 g, o obni|onej zawartosci tBuszczu1zawarto[ tBuszczu kakaowego 10-12%. barwa ciemna z Buskanych ziaren prosa7otrzymywana z caBych, niepokruszonych ziaren jczmienia,obBuszczone i wypolerowane ziarno jczmienia>drobnoziarnista kasza otrzymywana z ziaren pszenicy zwyczajnejCwyprodukowany z min. 160 g. pomidorw na 100 gram gotowego produktuKawa zbo|owa- 150g(skBad zbo|a min. 78% , bez dodatku cukruKisiel (r|ne smaki) 40gcbez dodatku cukru, bez sztucznych barwnikw, zawierajacy naturalne koncentraty i barwniki ro[linne [bez cukru, bez sztucznych barwnikw, zawierajacy naturalne koncentraty i barwniki ro[linne Koncentrat buraczany min 300ml2bez cukru, glukozy i syropu glukozowo-fruktozowegobez |adnych dodatkw(po odsczeniu zawarto[ gstej kukurydzyMajonez - 5kg %zawarto[ |Btka jaja kurzego min. 6%Makaron- (r|ne rodzaje) 0,5kg100% mki z pszenicy durum !100% mka pszenna typ 450 tortowamin. 84% skrobiMus z owocw 100 % - 100 gbprzecierowy,pasteryzowany, bez dodatku substancji sBodzcych, zawiera naturalnie wystpujce cukry?Bez dodatku substancji konserwujcych, regulatorw kwasowo[ci, < 100% rafinowany z pierwszeg< o tBoczenia, filtrowany na zimno100% naturalnyOgrek konserwowy min 0,9 l<masa netto min. 900 g, zawarto[ po oddzieleniu zalewy 450 g27.50.drylowane, opakowanie -sBoikPieczarki marynowane min. 810mlCBez dodatku substancji konserwujcych, zawiera naturalne przyprawy dBugie, cylindryczne ziarna3ry| poddany hydrotermalnej obrbce surowych ziaren w opakowaniu zgrzanymxsok pomidorowy 100 % - 330 mlsok wielowarzywny 100 % 330 ml;Nie zawiera konserwantw, sztucznych dodatkw ani barwnikwPieprz cytrynowy 20 gPrzyprawa warzywna -1 kg&zawarto[ suszonych warzyw min. 15,5% 78.) bez konserwantw i sztucznych barwnikwPaluszki Surimi GrejpfrutyKaputa kiszona 4,5 kgOgrki kiszone 3 kgKo[ci wdzone schabowe JabBka odmiany Alwa, Cortland, Gala, Lobo, Szampion; gat. I, jednakowej wielko[ci, waga ok. 150-180g, dojrzaBe, bez przebarwieD i odgnieceD 3 0gat. I, bez uszkodzeD biologicznych i fizycznych>gat. I, bez uszkodzeD biologicznych i fizycznych. Waga 90-110g prosty, gat. I bez odgnieceD#gat. I, bez przebarwieD i odgnieceDFZwie|e gat. I, twarde, [redniej wielko[ci, bez przebarwieD i odgnieceDgat. I du|e gBwkia Odmiany Bryza, Denar, Gala, Irga, gat. I, [wie|e, [redniej wielko[ci, bez przebarwieD i odgnieceD du|e pczki, gat. I[wie|y, gat. Igat. I$podBu|ne, gat. I, bez zanieczyszczeD2myta bez przebarwieD, [redniej wielko[ci, gat. I. Pgat. I twarde, kolor |Bty, bez przebarwieD. Jednakowej wielko[ci, waga 150-170ggat. I, |Bta i cienka skrkaD Odmiana Klementynki gat. I, sBodkie, cienka skrka, waga ok. 90-110g  Fgat. I, [wie|e, mBode, [redniej wielko[ci, bez przebarwieD i odgnieceD%dojrzaBe, bez przebarwieD i odgnieceDKraj pochodzenia: Polska,Gat. I, dojrzaBe, bez odgnieceD. Waga 70-80gmyty, gat. I, bez przebarwieDCgat. I, bez przebarwieD i odgnieceD, [wie|e, dojrzaBe. Waga 80-100g#twarde, bez przebarwieD i odgnieceD=gat. I, du|e gBwki, bez uszkodzeD biologicznych i fizycznych Opis towaru 9ogrki poddane naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej:kapusta poddana naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej Gruszka odmiana Klapsa, Konferencja, Lukaswka; gat. I, jednakowej wielko[ci, waga 120-150g, dojrzaBa, bez przebarwieD i odgnieceD.0Kapusta biaBa ZiemniakiPapryka czerwona [wie|aOgrki zielone [wie|e=wielko[  M 53g-63g , przechowywane w warunkach chBodniczychFrytura rzepakowa pBynna 5 lmasa netto min. 900 g, zawarto[ po oddzieleniu zalewy 450 g, Bez dodatku substancji konserwujcych, zawiera naturalne przyprawy zwykBe lub grskieZwysokiej jako[ci, w opakowaniu wielowarstwowym szczelnym, gwarantujcym utrzymanie aromatu,wykonany z min 40g owocw na 100g produktu. 4 Parwki wieprzowe, zawarto[ misa nie mniej ni| 85%01>KieBbaski cienkie wieprzowe zawarto[ misa nie mniej ni| 85%.Zwie|e, wdzone, parzone, zawarto[ misa co najmniej 85% w produkcie, bez dodatku MOM, w osBonce naturalnej, wyczuwalny smak i zapach misa charakterystyczny dla wyrobw masarskichUdziec z indyka bez ko[ci$ Ko[ci wieprzowe, schabowe, wdzone, $ Wyrb o zawarto[ci misa wieprzowego nie mniej ni| 80%, wdzony, parzony. Powierzchnia czysta, lekko wilgotna. Smak i zapach charakterystyczny dla danego asortymentu36 Zwie|e, wdzone, parzone, zawarto[ misa co najmniej 85% w produkcie, bez dodatku MOM, w osBonce naturalnej, bez widocznych oznak tBuszczu, wyczuwalny smak i zapach misa charakterystyczny dla wyrobw masarskich 569Soczewica czerwona 5 kg Ry| paraboliczny 5kgY o neutralnym smaku i zapachu. Charakteryzujca si punktem dymienia nie ni|szym ni| 230p CW$ Kasza jczmienna sypka [rednia 5 kg Q biaBa z Buskanych niepra|onych ziaren gryki - mamy ciemn , palon kasz gryczan.Kasza jaglana 5kg  Kasza jczmienna pczak 5kg Groch Buskany poBwki 5kg' D|em nisko sBodzony (r|ne smaki) 3,5kg" Fasola biaBa 5kg _Filet z morszczuka - bez skry, wielko[ 150g-800g. pak. -1kg. , dopuszczalna ilo[ glazury 3%T Filet z dorsza bez skry - Czarniak wielko[ 240g-1kg. Dopuszczalna ilo[ glazury 3%7Miso i produkty misneOPIS PRZEDMIOTU ZAMWIENIAKzawierajca w skBadzie jedynie ma[lank, mleko I kultury bakterii mlekowych Ma[lanka 1l.Mleko 2% tBuszczu 3opakowanie jednostkowe karton 1 litr - produkt UHT Ser twarogowy pBtBusty, <skBadniki: mleko, kultury bakterii, bez aromatw i barwnikwropakowanie jednostkowe - wiaderko 1kg - nie wymagajacy mielenia, bez sztucznych dodatkw, barwnikw i konserwantTwarg sernikowy naturalny Gbez dodatku mleka w proszku oraz biaB< ka mleka, bez aromatw i barwnikw!Jogurt naturalny bez cukru 350g H bez dodatku mleka w proszku oraz biaBka mleka, bez aromatw i barwnikwwmin zawarto[ owocw 9%, bez syropu glukozowo- fruktozowego, r|ne smaki; bez sztucznych dodatkw, barwnikw i aromatwJogurt owocowy 350g.Zmietana 18% 400 g.aniesBodzona, niezagszczana, zawierajca w skBadzie jedynie [mietan i kultury bakterii mlekowychZmietana 36% f0,5L niesBodzona, niezagszczana, zawierajca w skBadzie jedynie [mietan i kultury bakterii mlekowych"Jogurt naturalny bez cukru 150g , Hbez dodatku mleka w proszku, oraz biaBka mleka, bez aromatw i barwnikw"Jogurt owocowy (r|ne smaki) 150g Hmin zawarto[ owocw 9%, bez syropu glukozowo- fruktozowego, r|ne smakicbez dodatku tBuszczu ro[linnego, podpuszczkowy, dojrzewajcy, bez dodatku substancji konserwujacych Ser |Bty !Serek topiony (r|ne smaki) 140g- kr|ki -SkBadniki sery min. 38%Serek topiony 100g @kostka min. 33% sera dojrzewajcego wBa[cowego w serku topionym/Serek homogenizowany o smaku waniliowym 200gr, gzawierajcy w skBadzie jedynie twarg, [mietank, cukier, aromat naturalny, kultury bakterii mlekowych.Ser typu "feta" 270g yz mleka krowiego, ser saBatkowo-kanapkowy, skBad: mleko, sl, regulator kwasowo[ci, bez dodatku substancji konserwujacych+Ser twarogowy pBtBusty bez laktozy 230g - skBad: mleko, kultury bakteriihSerek twarogowy ziarnisty ze [mietank, SkBadniki: ziarno twarogowe, [mietanka pasteryzowana (35%), sl.&produkt wysokobiaBkowy, naturalny smakMleko w proszku peBne &MasBo o zawarto[ci tBuszczu mleka 82% %bez dodatkw i konserwantw, op.200 gzawarto[ tBuszczu min 60%Margaryna mikka 500g Serek wiejski bez laktozy 180g Kefir naturalny 200 g. 5 BuBka pszenna typu  wrocBawska masa 50-80 g. 'Zawarto[ mki pszennej minimum 80%, na zakwasie z dodatkiem dro|d|y lub na dro|d|ach. Niedopuszczalne jest stosowanie margaryny, smalcu, oleju palmowego. Bez dodatku substancji konserwujcychI BuBka pszenna krojona, pakowana - typu  wyborowa Masa 400 g."6>!  BuBka tarta opakowanie 0,5- 1 kg produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego zwykBego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzieD i zdobieD. Sypka. Na opakowaniu okre[lony termin przydatno[ci do spo|yciaBabka piaskowa masa 450 g  Wyrb cukierniczy produkowany na bazie ciasta biszkoptowo-tBuszczowego. Mikisz ciasta wyro[nity, o dobrej krajalno[ci, bez zakalca.* BuBka typu "grahamka" masa 100 g Wykonana z minimum 60% mki peBnoziarnistej (|ytniej, pszennej lub ich mieszanki). Bez dodatku karmelu, substancji sBodzcych. CChleb bezglutenowy - krojony masa 250 g  8Na opakowaniu okre[lony termin przydatno[ci do spo|ycia.6 Chleb bezglutenowy peBnoziarnisty - krojony masa 250 g + B Chleb mieszany krojony, pakowany masa 500 g - typu  baltonowski  / Wykonany z mki pszennej i |ytniej, wody. Na zakwasie lub dro|d|ach, z dodatkiem soli. Z oznaczon dat przydatno[ci do spo|ycia.- Chleb razowy  krojony, pakowany masa 500 g. Wykonany z minimum 60% mki peBnoziarnistej (|ytniej, pszennej lub ich mieszanki). Bez dodatku karmelu, substancji sBodzcych. Z mo|liwym dodatkiem nasion takich jak sBonecznik, sezam, pestki dyni, soja. Z oznaczon dat przydatno[ci do spo|ycia Pczek masa 80-100 g.  dWykonane z ciasta dro|d|owego nadzianego marmolad niskosBodzon (nadzienie minimum 10% masy pczka)@ BuBka dro|d|owa z nadzieniem lub owocami masa od 95 g do 110 g. ( kProdukowana na bazie ciasta dro|d|owego z nadzieniem takim jak marmolada niskosBodzona, owoce sezonowe, serPlacek dro|d|owy z owocami. Wyrb cukierniczy produkowany na bazie ciasta dro|d|owego z owocami sezonowymi. Owoce rwnomiernie rozBo|one na caBej powierzchni ciasta. Mikisz ciasta wyro[nity, o dobrej krajalno[ci, bez zakalca. Minimum 20 % zawartos owocw takich jak jabBka,[liwki, rabarbar, wi[nie BuBka typu  HOT-DOG masa 60 g  szt. Makaron pszenny peBnoziarnistyrurki lub swiderkiPBatki jczmienne 0,5 kg PBatki kukurydziane: a)czekoladowe, b) miodem, c) cynamonowe 1kgWszystkie:bez substancji innych ni| cukier i mid, be<z dodatku tBuszczu palmowego i substancji konserwujcych, sztucznych barwnikw i aromatw;bez syropw sBodzacych, z dodatkiem mki peBnoziarnistejRy| brzowy 1kgdBugoziarnistyMusli z bakaliami 1 kg{pBatki zbo|owe z suszonymi owocami i mieszank orzechw i ziaren, bez tBuszczu, oleju palmowego i substancji konserwujcych*Pieczywo, wyroby piekarskie i ciastkarskie#ZaBcznik A6 DO SWZ - DA.251.1.2023#ZaBcznik A2 do SWZ - DA.251.1.2023&ZaBcznik nr A3 do SWZ - DA.251.1.2023'ZaBcznik nr A4 do SWZ - DA.251.1.2023&ZaBcznik nr A5 do SWZ - DA.251.1.2023#ZaBcznik A1 DO SWZ - DA.251.1.20237.9.12.20.28.38.Q RSTUV &W[WuYY[Z[E f[ [ d\ \2 ] ^ _B _ _![``SaaJcPdte7flf@gu!mVv* ˊWEH62 VD L: ¡.ҭS kF~cc PK![Content_Types].xmlN0EH-J@%ǎǢ|ș$زULTB l,3;rØJB+$G]7O٭V:xw࿳~W[x *wGG#נ]w6 *5|[5($[Ψm=vQbDA44ADD,7\0~8H̓G(!Jfx$N r1íQk>G?iǢ= j($ֆZ8\}޽ۿwoZ֬,c&ݏo[^ /~=xi߽o9)I^+%Kaߍb bQx;Xeb_,um xc:Ix!C$gƝxdY K,-q%RLgXz;61zFqdJfV -I ~YW[9{0!,u(?2STHXNQJM",x`BcL7.s52gtH.1f"|4wa'$KL쉘C"I+DPݯ 0ܜ^Ar5))×O1w®,S+s⌎"BcPġ-/~@V9ƮzXUz<% }+gM_M9S9 &is<"AVR n6k K[Kwn|6SD-ˀ"h0\H,/IT]d. YNJi{K4O7 $Chv Z~TT{+hO3KuSڣȻV XF ` 9FUIBHG0װ~BI\g#<8^ACSެáG ٚ"!DRAu nsEEBD.K'ь*K;~}cYcGQӷ[ ݪ,=c,&9( r('Yȃ2kvY}ʖi,^Dmԫ1XaB8 Z:pICǤ4R"Bo,X2f,\zk2>"@^@Ij/ A z.\EaV?9WeE#bUNGokaoZ*$^js єR* M? M@ MA B G O g G~ 0@ G O d G~ p@ G O d G~ 9@ G O d G~ p@ G O } G~ @ G O d G~ @ G O d G~ X@ G O e G~ .@ G O d G~ I@ G O d G~ i@ G O e G~ @ G O d G~ @_@ G O f G~ $@ G O" d| G~ X@ G O% e G~ i@ G! O' e G~ X@ G# O) e G~ R@ G$ Ow e} G~ i@ G& O, e G~ @@ G( O. e G~ I@ G* O0 | G~ $@ G+ O2 e G~ )@ G- O4  G~ I@ G/ P8 e H~ )@ G1 N;  G~ @ G3 q= r  H~ $@D l FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF v@!U@"l#@$6%6&6'6 G5 tP {{ s~ I@ !G6 !x !y !~ !.@ "G7 "z "  "~ "@_@#G$JKKL%JJJJ&JJJJ'IIIIFFF>"@dIJ  "## 7gg ZO Vsw   dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MiR-ADV C3525C 4dXXA4GIS4DINU"PRr PSMTJ@{E1ACFB5F-8FF4-456C-B3B2-D286C341CD6C}InputBinFORMSOURCERESDLLUniresDLLOrientationPORTRAITDuplexVERTICALCollateONMediaTypeAUTOSELECTPaperSizeA4Nup1ColorModeColorResolution600DPIBookletOFFStaplingOFFOutputQualityNormalV4DM" YXX333333?333333?&<3U} } } !}  } *V66 "D" D f D f D"DDD"D"Df"DDDDf"fD   D a Q Q ` Q R> R? R@ RA RB SE T T  UF~ 9@ SG T  T  U~ u@ SH TL T UF~ I@ SJ TI T  UF~ 4@ SK T T) UF~ y@ SM T T UF~ Y@ S TN T zF~ b@ SO l Tv zF~ >@ S l T U~ Y@ SQ TP T UF~ Y@ SS l T z~ Y@ S TR T UF~ 9@ SV TT T U~ b@ SX T T U~ I@ SZ T T UF~ i@ S[ T T z~ 6@ S\ lY l z~ e@ S^ l T  U~ @_@ S` l T! U~ R@ S l T" U~ y@ Sa l] T# z~ Y@ Sb l lq zU~ @ Sc T_ T$ zF~ 9@ Se T% T& UF~  |@ Sg T' T( zF~ @@ Sh T* T+ UF~ $@D l FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF D!D""#"$D%"&"'f(f)"*D+f,"-D./f0"1"2D34"5"6"7D8"9":";D<D=">"?" S; Td T, UF~ I@ !S !Tf !T- !UF~ !4@ "Si "T. "T/ "UF~ "Y@ #Sk #T0 #T1 #UF~ #@ $Sm $T $T $U~ $I@ %So %Tj %T2 %UF~ %0@ &Sq &Tl &T3 &UF~ &b@ 'Ss 'T4 'T5 'k~ 'i@ (St (Tn (T6 (kF~ (.@ )Sv )Tp )T8 )UF~ ).@ *Sx *Tr *T7 *UF~ *u@ +S +lr +l +zF~ +$@ ,S{ ,Tu ,l= ,UF~ ,$@ -S| -T9 -T: -U~ -9@ .S~ .VW .Vs .UF~ .9@ /S /T> /T? /UF~ /@ 0S 0Tw 0lt 0UF~ 0 l@ 1S 1T 1lt 1UF~ 1N@ 2S 2Ty 2T 2UF~ 2I@ 3S 3l 3T 3zF~ 3@_@ 4S 4T 4TC 4UF~ 4@_@ 5S 5Tz 5T@ 5UF~ 5i@ 6S 6T 6T 6U~ 69@ 7S< 7l 7TA 7~ 7b@ 8S 8T} 8TB 8UF~ 8.@ 9S 9l~ 9l 9U~ 9R@ :S :T :TC :UF~ :.@ ;S ;TD ;lK ;zF~ ;Y@ <S <TE <TF <z~ <Y@ =S =T =TC =UF~ =$@ >S >T >TC >UF~ >r@ ?S ?T ?TC ?UU~ ?;@D@ lFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF@"A"B"C"DE"FfGfHfIfJfKfLfMfN"OfPfQfR"SfT"U" @S @T @TC @zF~ @@ AS AT ATC AUF~ A@_@ BS BT BTC BUF~ B.@ CS CT CTC CUF~ C@ DS DT DT DUF~ D.@ ES ET ETC EUF~ E.@ FS FT FVu FzF~ F@ GS GT GVu GUF~ G@ HS HT HTu HUF~ H? IS IT ITu IUF~ I.@ JS JTG JTu JU~ J.@ KS KT KTu KUF~ KN@ LS LT LTu LUF~ L@ MS MT MTu MUF~ M@ NS NTH NTI NUF~ Nb@ OS OT OTu OUF~ O? PS PT PTu PUF~ P@ QS QT QTu QUF~ Q$@ RS RT RTC RUF~ RI@ SSJ ST STu SU~ S@ TS TT TTC TU~ T@ US UT UTC UUU~ U@0FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF>@XXX 7ggD ZO {%.  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MiR-ADV C3525C 4dXXA4GIS4DINU"PRr PSMTJ@{E1ACFB5F-8FF4-456C-B3B2-D286C341CD6C}InputBinFORMSOURCERESDLLUniresDLLOrientationPORTRAITDuplexVERTICALCollateONMediaTypeAUTOSELECTPaperSizeA4Nup1ColorModeColorResolution600DPIBookletOFFStaplingOFFOutputQualityNormalV4DM" dXX333333?333333?&<3U} } } U} [66@"@@4@  @ @  @fv@@D@@@@f6    a `` ` c R> R?R R@ A W X X OF~ @@ W X X OF~ @ W X X O~ @@ W X X OF~ i@ W X X OF~ @ W   OF~ @ W X X OF~ Y@ W X X OF~ $@ W X X OF~ @ W X X OF~ u@ W X X O~ y@ W X X OF~ Pt@ W X X OF~  l@ W X h PF~ @ W Y Y OF~ $@ W! Y Y O~ .@ W# Z Z P~ .@ W$ h h P~ ? W& h  j~ |@ W( i  j~ I@ W*   j~ Y@W> 0 BBFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF>@  " 7ggD ZO y5;=  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MiR-ADV C3525C 4dXXA4GIS4DINU"PRr PSMTJ@{E1ACFB5F-8FF4-456C-B3B2-D286C341CD6C}InputBinFORMSOURCERESDLLUniresDLLOrientationPORTRAITDuplexNONECollateONMediaTypeAUTOSELECTPaperSizeA4Nup1ColorModeColorResolution600DPIBookletOFFStaplingOFFOutputQualityNormalV4DM" dXX333333?333333?&<3U} } *} * } 66@"@6@ @ @ @ u@  @@\@@@@66@@@@@6       a Q ` ` R> R? R@ RA W W ]~ @ W \ ]~ p@ W \ ]~ z@ W \ ]~ pw@ W \ ]~ @P@ W \ ]~ @@ W \ ]~ e@ W \ ]~ P@ W \ ]~ @@ W \ ]~  l@ W \ ]~ r@ W W ]~ @ W W ]~ @_@ W \ ]~ .@ W \ ]~ b@ W!  ]~ 9@ W# \ ]~ Y@ W$ m n~ @ W& oL p~ $@ W( ~ p~ i@W:j8888888888888888888888>@  " 7ggD ZO *CNR  dMbP?_*+%&jZ?'jZ?(~?)~?MiR-ADV C3525C 4dXXA4GIS4DINU"PRr PSMTJ@{E1ACFB5F-8FF4-456C-B3B2-D286C341CD6C}InputBinFORMSOURCERESDLLUniresDLLOrientationPORTRAITDuplexVERTICALCollateONMediaTypeAUTOSELECTPaperSizeA4Nup1ColorModeColorResolution600DPIBookletOFFStaplingOFFOutputQualityNormalV4DM" dXX BP(? BP(?&\(U} } } #} }  } } *9@9@@@@"X@5@@ @ v@ @ @ """h@D""""@DD"lD""""    a Q `i ` ` R> R? R@ RA RB W W uQ V~ @ W W uR V~ Pt@ W W uS V~ @@ W Wp uT V~ @ W Wo uU V~ @ W W uS V~ @o@ W W uV V~ @ W W uW V~ b@ y W W uW V~ 9@ W W uW V~ I@ W Wn uX V~ d@ W W uR VF~ @_@ W W uY V~ I@ W W uZ V~ .@ W W u[ V~  l@ W! W u\ V~ @ W# W u] V~ @ W$ W uR V~ @@ W& v u^ _~ i@ W( ^ u_ _~ $@ W* v u` _~ N@ W+ v ua _~ I@ W- ^ ub _~ I@ W/ ^ ub _~ 9@ W1 ^M ub _~ 9@ W3 ^ uc _F~ $@D l FFFFFFFFFPFFFFFFFFFFFFFFFFF @!"""#D$D%"&D'D(@)6 W5 v ul x~ y@ !W6 !^ !ud !_~ !@_@ "W7 "^ "ue "_~ "@@ #W9 #v #uf #_~ #9@ $W: $v $uf $_~ $9@ %W< %^ %ug %_~ %@ &WC &wm &uh &V~ &@@ 'W 'vN 'uk 'V~ 'R@ (W (vO (uj (V~ ( l@)WRFFFFFFFFF>@'''")) 7ggD ZO X/_  dMbP?_*+%&ffffff?'ffffff?(?)?MiR-ADV C3525C 4dXXA4GIS4DINU"PRr PSMTJ@{E1ACFB5F-8FF4-456C-B3B2-D286C341CD6C}InputBinFORMSOURCERESDLLUniresDLLOrientationPORTRAITDuplexVERTICALCollateONMediaTypeAUTOSELECTPaperSizeA4Nup1ColorModeColorResolution600DPIBookletOFFStaplingOFFOutputQualityNormalV4DM" dXX333333?333333?&<3U} *} j}  }  666@"2 2 2   f  t @ T f      i ` ` R> R? R@ RA RB W  u T~ @@ W  u V~ @ W  u V~ b@ W W u V~ $@ W  u V~ p@ W W u V~ 9@ W W u V~ $@ W W u V~ R@ W W u V~ X@ W W u V~ I@ W W u V~  @ W  u V~ >@ W Wu V~ I@(T FFFFFFFFFFFFFF> @VR  ggD Oh+'0@HX l x Sylwia ZAZ Sztum@G2@ps_@o4 ՜.+,0@HP X`hp x  2.1 miso i prrodukty misne2.2 Rne produkty spo.2.3 Produkty mleczarskie2.4 Mroonki i ryby2.5 Warzywa i owoce2.6 Pieczywo Arkusze  !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~Root Entry FWorkbook_SummaryInformation(DocumentSummaryInformation8